Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Kyllä tuli hieno tie Kurjentielle. Vielä joskus kun Mattilantiekin korjattaisiin ja päällystettäisiin. Veroille 60 vuoden odotuksen jälkeen vastinetta.

Viljelijöiden EU-tukien ehdoiksi pitää lisätä, että traktorin peräkärryn valot pitää toimia ja valtateillä ajettaessa työkoneella pitää majakan vilkkua katolla.

Miksi meillä yleensä on luottamusmies?

Vinkki Petteri Saarion luontodokumentit ohjelmaan oli hyvä. Todellakin lumoavia. Kukapa osaisi kertoa paremmin kuin hän Suomen luonnostamme.

Nimimerkki TV1

Vähän koulutettujen muuttajien työllisyys on puolestaan hyvä, joten sosiaaliturvaa he tarvitsevat vähemmän kuin vastaavat suomalaistaustaise.

JK

Tiedoksi Kalevan kisojen urheiluselostajalle, että Helsingin IFK-nimistä urheiluseuraa ei ole olemassa, sen sijaan on Helsingfors IFK!

Kyllä ois kiva kuunnella Hannu Sopasen soittoa Voisalmessakin. Mutta kuunnelkaapa tarkkaan, meneekö soitto puhtaasti oikein vai onko sovellettu näin. Hieman häiritsee, mutta antaa vaan musiikin raikas.

Nuotti

Kyllä tuli hieno tie Kurjentielle. Vielä joskus kun Mattilantiekin korjattaisiin ja päällystettäisiin. Veroille 60 vuoden odotuksen jälkeen vastinetta.

Toivottavasti SaiPa ei ole tehnyt jo kaikkia maaleja harjoituspeleissä. Liiga alkaa pian ja toivotaan, että on vielä Virtaa!

Joutsenoa ei enään ole, vaan on Joutsenon kirkonkylä, Karjalaisen kylä jne!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka