Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Hei! Tuokaa se ihana iltasoitto ensi kesänä tänne Rakuunamäelle! Täällä köpöttelee paljon sen oloista porukkaa, jotka varmasti vielä muistavat menetetyn Karjalan!

Miten Säänjärven osasto yrittää järjestää tanssit leviämisaluetta koskevia määräyksiä vastaan?

Maissa, joissa poikien ja miesten koulutustaso on korkea, käydään vähän sotia jos lainkaan. Sodat aiheuttavat paljon pahaa esimerkiksi runsaan pakolaisuuden.

Evl evp Lassi Laukkasen kannattaa tutustua Kimmo Kiljusen kokoamaan kirjaan HX-hankkeesta. Siinä asiantuntijat kertovat faktoja kalliin HX-hankkeen turhuudesta. Ilmavoimat on onnistunut vedättämään päättäjiä. Siitä pisteet, mutta jotain tolkkua, kiitos.

Hei! Tuokaa se ihana iltasoitto ensi kesänä tänne Rakuunamäelle! Täällä köpöttelee paljon sen oloista porukkaa, jotka varmasti vielä muistavat menetetyn Karjalan!

Päättäjät,kannattaisiko keskittyä kouluttamaan väkeä aloille, joissa on työvoimapulaa? Turha päivitellä, jos väkeä koulutetaan kortistoon. Valtion kustantaman koulutuksen tulee palvella työelämää.

Hei "päivän hyvä työ". Nyt on kyseessä toinen mummo. Kiitos lompakkoni pelastamisesta. Käy kyseisen kaupan infossa ja anna lompakon tuntomerkit sekä kerro mistä sen löysit. Löytöpalkkio odottaa sinua. Suurkiitos!

Omaiset! Mummoille ja papoille tuliaisiksi palvelutaloon diabetessukkia. Ei kiristä varret ja hyvät jalassa.

Veron korottaminen polttoaineelle ei usein vähennä liikkumista, vaan pienentää perheen käytettävissä olevia tuloja. Siinä päättäjille miettimistä.

Juu hyviä luonto-ohjelmia, mutta tuo loilotus taustalla tökkii pahasti. Ei hyvä.

Nyt selvisi Nokelaisen ja sosiaalidemokratian idea: henkilökohtainen hyötyminen yhteiskunnan kustannuksella.

Imatralainen

Kiitän myös saario-tiimin luontodokkareita. Kauniita ovat.

Superpesiksen pudotuspeleissä ei jaeta sarjapisteitä vaan voittoja.

Ei hyvältä näytä! Ensin Haavisto vihreänä ministerinä edisti yhden sähköyhytiön myyntiä australialaiselle sijoittajalle. Nyt meni Haaviston "myymä" valtion firma Ranskaan. Kaikki tämä ministerinä!

Kuinka monta Joutsenoa on Suomessa? Miksi ES kertoo lähes: poikkeuksetta Lappeenrannan Joutsenosta, muttei esim. Lappeenrannan Kinnusesta, Harapaisesta tai Pontuksesta? Joutseno on Joutseno, se riittää.

Äkkiä tuntuu unohtuneen kuinka kokoomus kyykytti köyhiä edellisellä vaalikaudella, vai onko kyselyt tehty valikoivasti tietyille alueilla. Saat mitä pyydät.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka