Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | En tarvii yhtäkään liikenneympyrää, enkä saunamaailmaa, enkä uusia taloja keskustaan ennen kuin tässä kaupungissa pääsee lääkäriin.

Päivän hyvän työn tekijälle: Kiitos sinulle kun vastasit rahapussini löytöön. On ollut (välikäsi) asialla, ottanut rahat ja jättänyt pussin takaisin kärriin, josta sen veit kassalle. Hyvää syksynjatkoa sinulle Mummolta.

Onko varaa kohdella näin huonosti vanhoja asiakkaita: saat Juhla-kahvia ym edullisesti jos omistat älypuhelimen! Älytöntä ja loukkaavaa.

En tarvii yhtäkään liikenneympyrää, enkä saunamaailmaa, enkä uusia taloja keskustaan ennen kuin tässä kaupungissa pääsee lääkäriin.

Hienoa iltasoittoa kesällä, myös Voisalmen alueelle Hannu Sopasen esittämä Karjalan kunnailla, perinteet kunniaan.

Kyllä Lpr Energian sähkön siirtomaksu ärsyttää. Siirtomaksu 2 kk enemmän kuin sähkö 3 kk?

Vinkiksi vanhusten palvelutaloihin: Laittakaa iso tv tai kangas ja siihen näkymään Petteri Saarion luontodokumentit. Niin lumoavia ne ovat. Moni kiero ja väkivaltainen sarja unohtuisi ja luonnon katsominen voimaannuttaisi.

Pihka ei ole mikään uusi keksintö haavojen hoidossa isäni teki jo 40 luvulla pihkasta ja tervasta haavasalvaa jolla meijän hiertymiä hoidettiin

Maissa, joissa on käyty sotia vuosikausia olisi panostettava nimenomaan poikien koulutukseen. Sivistyksen myötä myös halu sotimiseen vähenisi.

Montahan kiitorataa Suomen kentillä on hävittäjien käytössä tunti sodan syttymisen jälkeen.