Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ihanaa ravintola "Iskun taloon". Tunnelmallinen italiaistyyppinen talo pylväineen.

Olimme pyöräretkellä Lappeenranta-Joutseno-Ruokolahti-Kyläniemi-pyörälautta-Taipalsaari. Surkein tienpinta Taipalsaarella Suur-Saimaan tiellä. Tiepinta on aika korjata. Taipalsaarelaisena hävettää.

Ihanaa ravintola "Iskun taloon". Tunnelmallinen italiaistyyppinen talo pylväineen. Erääseen mielipiteeseen yhdyn, ei rakennusta tontille Koulukatu 10. Jää hyvä näkyvyys Oleksilta Raatihuoneen puistoon. Ilmavuutta. Kauppakadun matalahkot rakennukset kahtapuolta sopivat idylliseen imagoon. Lappeenranta on Suomen Monaco, totesin sen itse kaksi vuotta sitten.

Ihanaa iltasoittoa laajemmalle! Viedään trumpettisireeni ensi kesäksi vaikka Tirilään, Ruoholammelle, Skinnarilaan, Joutsenoon... Varmasti nauttivat!

Minä nautin kuunnella Hannu Sopasen esittämän Karjalan kunnailla -iltasoiton. Toivon perinteen jatkuvan.

Kuules Mummo, vein siun lompakon suoraan kärrystä kaupan kassalle, sisälle en edes katsonut, ois pitäny varmaan olla viemättä kun rahojen viennistä heti syyttelet. Hyvä että kortit säilyi.

Päivän hyvä työ

Poliisin määrärahoja ei saa leikata vaan päinvastoin lisätä. Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista. Kansallinen turvallisuutemme heikkenee koko ajan.

Kaapeliverkossa näkyvät kaikki parikymmentä tv-kanavaa teräväpiirtona. Antenniverkossa vain neljä? Silti tv-lupamaksu (vero) on kaikille sama?

Marko Ahonen arvostelee ihastuttavasti elokuvia ja auttaa löytämään ihania helmiä, joita ei muuten tulisi katsotuksi.

Todellista Greenrealitya: Kansalaistori täynnä muovia.

Iso kiitos vielä poikani rahapussin löytäjille! Hienoa, että löytyy rehellisiä ihmisiä.

Ihmettelen vaan, nykyisin ilmestyy kirja jokaisesta "julkkiksesta" ja olevinaan julklis, kuka sitä potaskaa tarvii, menee yli hilseen.

Viikonloppuna 2148 testistä 41 positiivista. Mitäs virusta ne loput 2107 olivat? Eikö kukaan heistä ole pahemmin kipeä tai joudu sairaalaan? Samat oireet kuitenkin. Miksi ei tilastoida?