Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | On ollut ihana kuunnella trumpetin soittoa iltaisin. Saisi olla vain keskemmällä kaupunkia, jotta kuuluisi laajemmalle. Hyvää traditiota kannattaa jatkaa tulevinakin kesinä.

Italialaiset matkailijat tulivat Lappeenrantaan. Nyt matkailutoimi keksimään opastettuja helppoja luontoreittejä. Luonto on meidän valttikortti.

Mitä järkeä on äänestää tulevissa aluevaaleissa? Eksotessa ei tapahdu muutosta, ainoastaan Pela siityy uusien valtuutettujen alaisuuteen päättämään paloauton värin.

Mansikkalan koulun ja ehkä myös Pontuksen koulun sekä tilaajilta että arkkitehdeiltä on hämärtynyt oppimisen ja opettamisen perusedellytys rauhallinen ja häiriötön tila eli luokkahuone.

Lappeenrannan kaupunki sai 1,9 milj veronpalautukset kiinteistöyhtiöön, olisiko tästä laittaa rahat vesitornin uuteen hissiin!!

Kaupunkilainen

Pesä ysien seurajohdon syytä nyt viimeistään ymmärtää, että Naisten superpesiksessä voi pärjätä ja pelata vain superpesistason pelaajilla.

Mikä siinä maskien ja muidenkin roskien roskiin viemisessä on niin vaikeaa? Ei niitä tarvi muualle viskellä, kele!!

On ollut ihana kuunnella trumpetin soittoa iltaisin. Saisi olla vain keskemmällä kaupunkia, jotta kuuluisi laajemmalle. Hyvää traditiota kannattaa jatkaa tulevinakin kesinä.

Afqanistanin sotaretken päättymisestä säästyvä seuraava miljardi käytettävä poliisien palkkaukseen oman maan turvallisuuteen.

Ensin mopopojat sitten lentokoneet: Nyt trumpetin soitto. Mitä vielä. Ai niin ne koirankakat.

Ihmettelijä.

AY-liikkeet on vanhojen pappojen taskupiljardikerhoja jossa ei eletä tätä päivää vaan yritetään pitää vanhoja metodeja ja rahankeräystoimintaa ja ajetaan lähinnä työnantajan etua esim. Paperiliitto!

20 vuotta länsidemokratiat elivät Ruususen unta mättäen satoja miljardeja Afganistanin "demokratisoimiseksi". Ei haluttu nähdä negatiivisia asioita: korruptiota, itsemurhaiskuja, turvattomuutta, heimokulttuuria, armeijan heikkoa moraalia. Nyt koitti karu arki.

Kopran puheet ja toiveet itärajan aukaisusta edesvatuuttomia! Haluaa miellyttää yrittäjiä. Ei missään nimessä voi rajaa avata. Sputnik-rokotteesta ei ole tieteellistä näyttöä ja koronarodiatuksen voi ostaa halvalla!

Eksoten kotihoidon asiat voisi vihdoin laittaa kuntoon, hoitajia ihan liian vähän, sairaslomia koko ajan, hälytysraha todella säälittävä. Isot pomot, voisitteko te jo käyttää järkeä ja tehdä työnne?