Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Meillä Estariin kirjoittajilla näyttää olevan yleinen ominaisuus: tunnemme huonosti asian, josta esitämme vahvojakin mielipiteitä. Niin kai tässäkin!

Halkosaaren mattolaiturin säilyttämisen kannattajista jokaisen pitäisi sukeltaa pinnan alle katsomaan, miltä siellä näyttää. Minä sukelsin ja näky oli niin ällöttävä, että olen siitä asti pessyt mattoni Korkkitehtaan mainiolla kuivan maan matonpesupaikalla. Mattojen kuivuessa kahvittelen rantahietikolla ja käyn uimassa puhtaassa vedessä.

Mirkku

Täältä Myllyniemestäkin vietiin muutama vuosi sitten matonpesulaituri, eikä kukaan kaihoile sen perää. Laituri jätti jälkeensä selvät rehevöitymisen merkit. Kohta on kaislikkoa koko laiturin paikka, ulpukka on sen jo vallannut.

Meillä Estariin kirjoittajilla näyttää olevan yleinen ominaisuus: tunnemme huonosti asian, josta esitämme vahvojakin mielipiteitä. Niin kai tässäkin!

Topi Toimeton

Furulundin puisto on hirveä jontka, miksei sitä voi kunnostaa kauniiksi rantapuistoksi? Lauritsalan puolella ei saa nauttia Saimaan ja kanavan maisemista.

Miksi läntisen kanavatien reuna Lauritsalasta Mälkiän sululle on epäsiistiä risukkoa, kun toisella puolella kanavaa on siististi hoidetut alueet ja kulkuväylät? Missä itäinen rantaraitti viipyy?

Kiva katella tyyskän rantatiellä vinksin ja vonksin asennettuja ilmajohtojen siirtoa talojen seinässä!

Riitta Purraa ei julmuus häiritse

Vasemmistolaiset ovat keksineet, että Suomi on nyt sodassa, kun aseiden kanssa mennään ihmisiä hakemaan pois ahdingosta.

Kalliiksi tulevat amerikkalaisten sodat meillekin. Afganissakin on jo palanut lähes tuhat miljoonaa.

Onko isopyöräisistä mopoista otettu virittäessä katti pois, vai onko niissä sitä ollutkaan hajusta päätellen. Skoottereissa se on ja ne eivät käryä palanneelle öljylle ajaessa. Motonetistä löytyy kyllä kaksitahtiöljyä, mikä ei haise ajaessa.

Liity osuuskauppaan! Maksa 100, saat 150. Maksa 20 saat 20. Viesti: Osamaksulla maksajia ei kaivata. Yksinhuoltajat, kansaneläkeläiset... Ei kiitos.