Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Nyt tarvittaisiin Martti Ahtisaari neuvottelemaan mullahien kanssa.

Miten tuollaista asiaa voi mitenkään kaunistella. Jos toiseen maahan laitetaan aseistettuja sotilaita, on se sotaretki.

Turhaa on sotilaita lähettää Afganistanin lentokentälle odottamaan avustettavia. Ne ovat tiesulkujen takana. Nyt tarvittaisiin Martti Ahtisaari neuvottelemaan mullahien kanssa.

Kuinka itsekästä vaatia oikeutta saastuttaa Saimaata Halkosaaren matonpesulla. Perusteena " kun muutkin saastuttavat".

Kotkaniemessä on pääoven vieressä Ellen Svinhufvudin 30-luvulla istuttaman rusokirsikan jälkeläinen ja renkituvan päädyssä uusi Toikkalan marttojen istuttama. Siitä olisi hyvä jatkaa!

Kuka kustantaa koronapassin? Maksaako sen ne, jotka siitä hyötyvät eli tapahtuma-ala ja artistit, ravintoloitsijat? Minkälainen organisaatio tarvitaan tarkastamaan passin oikeellisuuden?

Kun kerran valtio maksaa koulutuksen, silloin myös maksajalla on oikeutensa. Lääkärikoulutettava pitää sitouttaa ja tarjottu työ on otettava vastaan. Miksi kouluttaa väkeä, joille työ ei maistu?

Toivottavasti mahdollisimman moni ymmärtää mitä kokoomuksen "työmarkkinoiden joustavoittaminen" tarkoittaa.

Vai menivät neuvottelut Lemillä "asiallisesti maaliin" kuten joku väitti, kun vaaleissa lähes pudonneet napsivat pj-paikkoja ja voittaja sivuutettiin?

Vaikka itse olen elinikäinen demari, tulevissa vaaleissa äänestän kokkareita. Heidän ohjelmassaan on leikata työikäisten nuorten tukia niiltä, jotka kieltäytyvät työstä. Ikäsyrjityt poislukien.

Nuoret harrastanut mopolla ajoa vuosikymmenien ajan. Osa nuoruutta. Jos häiritsee niin kuulosuojaimet on keksitty.

Rajoituksista pitää alkaa asteittain luopumaan heti. Jos rokotteista kieltäytyneet sairastuvat, niin se on heidän oma valintansa.

Kuka poliitikko ottaa vastuulleen vähentää poliisin määrärahoja ja vaikeuttaa edelleen rikostutkintaa ja samalla lisätä rahaa vaativia pakolaiskiintiöitä?

Kyllä on hyvä nyt huudella ja valittaa, mutta kukaan ei tunnu muistavan, miksi nämä rajoitteet oikein on tehty. Ilmeisesti kansa olisi paremmin hyväksynyt, jos meillä olisi tuplat kuolleet.

Kiitos hallitus kaikesta tekemästänne työstä suojellessanne meitä kansalaisia! Olemme pärjänneet erinomaisesti näiden rajoitusten keskellä. Ilmeisesti Hesan seudun ihmiset ovat eri rotua.

Ajatteleeko nämä rajoitusten rikkojat ollenkaan seurauksia. Viranomaiset kyllä toimivat meidän puolesta, ei meitä vastaan. Kelpaa estradeilla pelehtiä ilman yleisöä, joka on kuollut tai sairaana.

Tietääkseni mikään näistä mahtailevista kulttuurikehdoista ei tule toimeen omillaan, vaan ovat tukevasti napanuorastaan sidoksissa saamiinsa tukieuroihin. Olisiko syytä kuunnella työnantajaa?

Lopeta persujen jatkuva mollaaminen. Vihreet tekee enempi vahinkoo yhteiskunnalle. Hakalin ympyrä hyvä kun valmis. Kiitos.

Ihmiset pilanneet ilmaston tuhotenko lopuksi koko pallon, matkustaen levittäneet tauteja tappaenko miljoonia? Ahneus, itsekkyys huipussaan. Voi itkut.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka