Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Uskokoon ken tahtoo, että juustonostajat tuo tänne miljoona euroa päivässä. Raja kiinni niin kauan, että korona on selätetty Venäjällä.

Naimaikäisiä naisia pitäisi tuoda Afganistanista kansainvälisille avioliittomarkkinoille. Peräkammarin pojat saisivat vaimoja ja mullahit pääsisivät eroon uskontoaan saastuttavista naisista ja saisivat leikkiä keskenään.

Jos kulttuuriväki saa erivapauksia koronarajoituksiin, niin pitää silloin saada muidenkin.

Nyt jäitä hattuun te venäläisten ostosmatkailijoiden haikailijat. Kaakkois-Suomi on koronan leviämisvaiheessa ja Venäjällä tilanne on kymmenen kertaa pahempi. Mustamäen torilta saa eurolla negatiivisen koronatodistuksen. Ei itä-rajaa auki.

Patriootti

Presidentti Niinistö on hyvin tarkka, että ulkopolitiikka kuuluu hänelle. Afganistan ei jostain syystä kelpaa. Valikoivaa politikointia.

Lappeenrantakin oli saamassa Medi-Heli lääkärihelikopterin, mutta Saarikko kun pyörähti täällä, niin saamatta jäi koko kopteri.

Jukka Kopralle: Maakuntamme asukkaiden terveys on paljon tärkeämpää kuin epämääräisellä rokotteella rokotettujen ja torilta ostetuilla rokotustodistuksilla maahan pyrkivien venäläisten tuomat rahat.

Koskahan YLE poistaa viikko- ja kuukausisotalla tv:ssä pyörineen mainoksen "paras avioero..."? Koskee syvästi monia eronneita.Typeryksiä riittää Ylellä.

Älyä saa käyttää

Osuuspankkiryhmä lähes tuplasi tuloksensa. Eipä ihme. Yli 20 vuotta bonukset riittivät tallelokeron ja pankkikortin kuluihin, nyt Osuuspankki vie 20 euroa tililtä joka kuukausi.

Kautta maailman näkee, että kun miehet/pojat saavat pyssyjä ja muita aseita, he luulevat olevansa ramboja. Rambojen uhrit ovat tyttöjä/naisia ja lapsia

Vähän ihmetyttää nämä puheet kolmannesta rokotteesta näin nopeasti tuplarokotteen jälkeen. Eikö olisi järkevää katsoa ensin, miten tupla tehoaa. Lääkefirmojen keksintö tulojen maksimointiin?

Uskokoon ken tahtoo, että juustonostajat tuo tänne miljoona euroa päivässä. Raja kiinni niin kauan, että korona on selätetty Venäjällä.

Miksei teatteriin voi samoin ostaa paikkalippua kuin elokuviin? Ympärille jätetään turvavälit. Rynnimälläkö nyt paikat jaetaan.Typerää.

Veera-patsas on todella kaunis, nää on vaan kateellisia Vilhulle, kun sillä on tuota rahan paskoo reilusti.

Eikö Kopra ole oppinnut mitään tuohon ikään, kun päästelee tuollaisia sammakoita julkisuuteen. Jos alvikin jää saamatta valtion kassaan rajalla, mietippä!

Kaakonkulman asukas

Kiitos Eksoten hammashoidolle! Apua löytyi ei-päivystystä tarvitsevallekin kivuttomasti ja nopeasti niin ajanvarauksessa kuin itse operaatiossakin.

Miksi YLE puhuu talibanista kun se kaikille muille on taleban? Kumpi lienee oikein? Voidaanko sopia yhteisestä nimestä tälle uutisten pääaiheelle.

Voi helkatti tuota valituksen määrää, kun duuni loppui ja korona alkoi. Miten voi olla työtä vieroksuvaa porukkaa koko kulttuuriväki, kun mikään muu työ ei kelpaa vaikka väliaikaisesti.

Kulttuuri- ja tapahtuma-ala on turhanpäiväistä rimputusta, rämpytystä, hyppelyä, hillumista. Niiku niku taidetta? Ei paljon kansantalous kohene.

Meillä pitää koulutus hoitaa niin, että väki koulutetaan ammattiin, missä on työvoimapulaa. Hirveä määrä näitä "asiantuntijoita", mutta ei lääkäreitä eikä hoitajia. Koulutetut sitoutettava.

Ehdotan, että Lauritsalan tehdään oma kirsikkapuisto Hallituskadun varteen, kirkon viereen puretun rivitalon paikalle.

Poliisin rahoja ollaan taas leikkaamassa. Eikö puolustusmäärärahoista voisi siirtää 200 milj. poliiseille? Puolustusvoimia ei ole tarvittu 75 vuoteen.