Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Kylmää kyytiä tämä helikopterijupakka. Mitään ei merkitse, mikä on oikein, kunhan yksittäisten kansanedustajien omat edut täyttyvät.

Kylmää kyytiä tämä helikopterijupakka. Mitään ei merkitse, mikä on oikein, kunhan yksittäisten kansanedustajien omat edut täyttyvät. Eniten ihmetyttää kepu/Saarikko ja kok/Häkkänen

Pahimmat pelaajat

Kiuru, nyt on aika puhua, odotamme! Mitä merkitsee tutkimus helikopterin sijoituspaikasta, jos se kuitenkin sijoitetaan ihan jonnekin muualle. Kyllä on taas luottamus koetuksella!

Koronarokotuksiin vauhtia, jos rokotteita on? Ehtiikö jouluksi kahden piikin vaikutus kaikille? Rokotustodistus antakaa heti rokottaessa! 3. piikkikö?

Mitähän talebanpäällikkö tarkoitti, kun vuosia sitten sanoi amerikkalaisille " Teillä on kellot, mutta meillä on aika".

Barcelonassa on Sagrada Famlia, meillä lappeenrannassa Hakalin liikenneympyrä.

Jotkut kunnat arvostavat johtajiaan, kuten Savitaipale ja Luumäki, palkka alkaa 7:lla ja on eroturva. Kuinkas Ruokolahti isompana kuntana? Valittu kunnanjohtaja (Sepponen), saa tonnin vähemmän palkkaa eikä em. etuja! Näinkö Ruokolahti arvostaa johtajaansa? Vai menikö valinta "myttyyn", ja se kostetaan Sepposella? Vai?

ES-alueen kunnat arvostavat johtajaansa kovin eri tavoin johtajaansa: Savitaipaleella ja Luumäellä kunnanjohtajan palkka alkaa 7:lla, 10 kk irtisanomissuoja ja kunnioitus. Kuinkas Ruokolahdella (joka on suurempi kunta), palkka pienempi ja ei irtisanomissuojaa. Onko kyse syrjinnästä vai jopa kostosta, kun Tiilikaista ei valittu? Käsittämätöntä törkeyttä!

Heinä–elokuun vaihteessa oli talomme hissi rikki 10 vrk. Talo on rakennettu vammaisia varten. Ylimmäs-sä kerroksessa meitä asuu 5, jotka emme pääse talosta ulos ilman hissiä. Otis huoltaa, mutta miten?

Perttu

Miten työstä voi kieltäytyä, jos ala ei kiinnosta? Nälkä on hyvä kirittäjä, joten kieltäytyjän tukia alennettava asteittain. Kyllä alkaa pikkuhiljaa työ kiinnostamaan, ja siitä se ura urkenee.

Miten Ruokolahti kannustaa kuntalaisia, jos toimii noin älyttömästi kunnanjohtajan valinnassa. Täyttä syrjintää Sepposta kohtaan! Hävetkää!

Mitähän sääntöä ja kenen luvalla persut kokoontuivat Seinäjoella korona-aikana?

Ihmettelijä

Olisi oikea kulttuurimaisema, jos Koulukatu 10:n paikalle ei rakennettaisi mitään, vaan Oleksilta ja Koulukadulta avautuisi avara näkymä upeaan Raatihuoneen puistoon, jossa Luojan kiitos ei ole Veera-patsasta.

Päättäjät, järki käteen. Eivät rokotetut tartuta toisiaan vakavalla taudilla. Päästäkää tapahtumiin, tilaisuuksiin ja ravintoloihin vapaasti rokotustodistuksen esittäjät.

Ei rajan avaamista missään tapauksessa! Niin kauan kun tartunnat vaan lisääntyy, ei ole perusteita rajoitusten höllentämiseen.

13540 jumakekka, et pistää vihaks. Ikinä en ole äänestäny vasemmistoa, nyt taitaa olla niin, että jätän äänestämättä. Häkämiestä kiittäen.

Meillä amisikäinen soitti aamu 8:n jälkeen hyvikseen ja sai koronatestiin ajan samalle iltapäivälle. Ei mtn ongelmaa ajanvarauksessa.

Lemillä luottamuspaikkajaot keskustan johdolla asiallisesti maaliin. Hyvä henki pysynyt kun keskusta on tarjoillut paikkojaan muille puolueille, myöskin valtuuston puheenjohtajan paikan josta naapurissa riidellään.

13540 Häkämiehen palkkaa pitäs myös puottaa kolmen kuukuden välein 10 prosenttia. Ellei ole näyttöö, että ansainnu palkkaansa.

Entinen äänestäjä

En ymmärrä, koronatestiin tulija odottaa vuoroaan maski naamalla, ja testi kun otettu maski taskuun ja muinamiehinä ihmisjoukkoon. Eikö testaaja oheista odottamaan kotiin tulosta. Nytkin 4 ulkomaalaista kävi testissä ja lähtivät ostoksille torille ilman maskia!

Jos demareille merkitsee mitään kannatus tulevissa vaaleissa Etelä-Karjalassa, kannattaa palauttaa alkuperäinen suunnitelma helikopterin sijoittamispaikasta. Odotamme tasavertaisuutta!

Kaksi samanlaiseksi verrattavaa tilannetta liikenteessä, hirvet ja sähkö potkulautailijat, molemmat tulevat yllättäen autojen eteen.

Xxx

Taas älyttävä pitää reilu välimatka toisiin. Peruttavako joukkokokoukset, bussiretket, kotikyläilyt? Et tiedä kenellä virus, kuka ei kestä sitä? Haloo!

Keneltä täällä bensakauppiaat ostavat bensat, esim 95E 1,77/L. Lahdessa sama aine 1,64. Vaikuttaako kun ei rajan taakse tankkaamaan?

Mattolaiturikahvilassa voisi parin kk:n aikana vuodessa olla 20–30 as./pv. muutaman euron keskiostoksella. Kun myynnistä vähentää raaka-aineet, alvit, yelit yms. yrittäjä joutuu aika usein availemaan omaa säästöpossuaan rahoittaakseen "herkkuhetket".

Tuntuu Kepulla olevan tarvetta pitää tappioiden jälkeenkin langat käsissään Etelä-karjalassa. Tunnustakaa tappionne älkääkä tehkö lehmänkauppoja.

Muokattu kello 12.29: Poistettu Estari, joka sisälsi henkilöiden tunnistetietoja.

Kommentoi