Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Vanhemmat, hakekaa lapselle, joka kiusaa, apua.

Sanahelinää, että koulukiusaamiseen tai väkivaltaan puututaan. Alistettu tai kiusattu joutuu vaihtamaan koulua. Opettajat ovat tyytyväisiä, että ongelma poistui. Vanhemmat, hakekaa lapselle, joka kiusaa, apua.

Huolestunut isoäiti

En kuulu vihreisiin, mutta arvostan aatetta. Ja ministeri Haavisto on vastuuntuntoisimpia, suoraselkäisimpiä ja stressinsietokykyisimpiä poliitikkojamme huolimatta häneen kohdistuneesta uskomattomasta ajojahdista.

"Malttia arvosteluun"

Superilainen, kun hoitajilla on niin kiire, niin tarkoitin, että avuksi palkattaisiin hoitoapulainen. Hoitaja hoitaa lääkkeet ja sair. hoidoll. toimenpiteet ja jatkaa seur. paikkaan ja apulainen jatkaa pesut ja ruuantarjoilut. Ei heti vastustusteta kaikkia parannuksia.

Jokainen valtuutettu edustaa kaikkia lappeenrantalaisia. Valtuustoryhmä ei ole päättävä elin. Sillä ei ole valtaa, se on vain informaation jakokanava, jos sitäkään. Se pitää olla kaikille selvä asia.

Yhteistyön ja hyvien päätösten puolesta

Kaupungin tietöistä vielä, et onks pakko asfaltin jyrsintä lopettaa samalle linjalle koko kaistan leveydeltä, jos ois vaikka 20 cm:n porrastus pyörien kohdalla, niin vältyttäisi ikävältä jysähdykseltä iskareissa. Ei alueelta poistuessa tarvita enää hidastusta.

Minäpä uskallan ajaa vasemmalla kaistalla pisempään ohittaessa, ettei paskat ja kivet lennä ohitettavan tuulilasiin. Samoin mun autossa on jo sähköiset vilkut, käytän niitä myös ympyrästä poistuessa.