Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Ihmisiä pakotetaan tiettyyn muottiin. Yökyöpelit pakotetaan aamunvirkuiksi. Ei onnistu. Tulee terveysongelmia, kun ei saa nukuttua omassa rytmissä

Ihmisiä pakotetaan tiettyyn muottiin. Yökyöpelit pakotetaan aamunvirkuiksi. Ei onnistu. Tulee terveysongelmia, kun ei saa nukuttua omassa rytmissä

Saikohan Grönlund paljon vaaliavustusta siltä tontin omistajalta? Hyväveli-verkosto toimii tosi hyvin.

Maanviljelijät: vanhat hanhituholomakkeet eivät päde tämän vuoden satokaudella.

Pelko on paholaisen renki, ja siitä seuraa vaan hysteriaa ja kaaosta, ajatukset ei pysy koossa niin koronan kuin rokotusten ja kaiken muunkin kanssa.

Kokoontuuko Seinäjoella koronalinko?

Media ja oppositio ampuu koko ajan alas lähes jokaisen hallituksen pandemiarajoituksen. Ministerit voisivat esittää näille viisaille vastakysymyksen heidän taidostaan ratkaista vaikeat tilanteet.

On aikoihin eletty. Olin perjantaina puolenpäivän tienoilla Kisapuiston pururadalla lenkillä, kun yhtäkkiä vastaan vetelee joku vanhan näköne äijä keltasella sähkömopolla ja lujaa. Heti perään mutkan takaa nuori neiti ja sama kyyti. Ei mitään ääntä, meinas käydä köpelösti. Haloo!

Suomessa on kautta-aikain surkein ja näköalattomin oppositio ja media. Kritiikkiä suolletaan, mutta itsellä ei ole kykyä ratkoa ongelmia. Arvotonta räpellystä. Onneksi ei olla näiden varassa.

Kyllä Suomea johtaa hallitus, valtioneuvosto ja pitää myös kuunnella avia ja THL.ää. Ei Suomea johdeta kakaroiden ehdoilla. Piste.

Paska juttu, kun jylläävä pandemia johtaa jopa kuolemaan, meillä mölytään vapaa-ajan vieton urheilun ja festarien estoilla. Sekö tuo leivän pöytään vai sairauden estot ja terveet kansalaiset?

Myllysaareen nousee pikavauhtia maltaita maksavat padelkentät. Tyysterniemen rantaan toivotiin kahta kunnon levyistä penkkiä. Sinne saatiin luxusriuku, missä ei edes uimakassia voi pitää!

Oliko jollekin epäselvää, että Grönlund petasi itselleen rantatonttia vakituiseen asumiseen bulvaanin avulla? "Kokoomus".

Kommentoi