Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Olisi parempi ajaa parkkipaikalle kuin nurmikolle.

Mikä tarkoitus on Vanhan kentän parkkipaikalla, useasti portit kiinni peli-iltoina. Olisi parempi ajaa parkkipaikalle kuin nurmikolle.

Taipalsaarelle on tulossa Taipalsaaren Kirkonkylän, Saimaanharjun ja Ketveleen osayleiskaava. Miksiköhän kaava rajautuu niin, ettei tärkeää pohjavesialuetta ole huomioitu kokonaisuudessaan Käkeläntaipaleessa? Kutila?

Mistä me suomalaiset valitamme? Meillä on paras hallitus ikinä! Ollaan ylpeitä koulutetuista fiksuista naisista, myös setäihmiset. Olisiko aika nostaa suupielet ylös kun lomatkin on lusittu!

Jotta vapaa elämä 2022, niin ota rokotukset NYT (ilmaiset) ja EDELLEEN pidä käsidesi, maski, turvaväli -> saadaan laumasuoja! Jokaisen vastuu!

take&help

Eihän ammattilaisten Saimaasta tekemät kuvateoksetkaan ole pelkkiä auringonlaskuja täynnä. Ammattilaiset pitävät tärkeänä, että vesillä kuvattaessa on horisontti ehdottoman suorassa, joka näiltä kännynäpsyilijöilä unohtuu.

Marketeissa ja muissa isoissa kaupoissa käsidesin käyttö on romahtanut. Iso osa tallaa sisään reagoimatta millään lailla, jopa ilman naamaria.

Haloo Lautp! Kannattaisiko seuran taholta tuoda esille menestyneiden nuorten hienoja suorituksia?

Vieläkö baareja annetaan olla auki ja festareita pitää? Eikö 1000+ koronaa vielä riitä? JCA

Lemillä kunnanvaltuusto valitsee toimielimet ihan samalla tavalla kuin muuallakin. Kuntalaiset on valtuuston valinnut ja siellä on 21 kuntalaisten edustajaa. Näin se demokratia toimii. Pulinat pois kuppikuntalaiset.

Kommentoi