Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Facebook-ryhmälle Saimaa valokuvin: Saimaa on vinossa olevia auringonnousuja ja -laskuja, eikö Saimaalla liiku ihmisiä, laivoja, eläimiä? Ajatelkaa nyt vähän.

Facebook-ryhmälle Saimaa valokuvin: Saimaa on vinossa olevia auringonnousuja ja -laskuja, eikö Saimaalla liiku ihmisiä, laivoja, eläimiä? Ajatelkaa nyt vähän.

Imatran kaupunginjohtaja- ja rehtorivalinnat on todettu syrjiviksi. Valinnat pitää uusia. Nollatoleranssi tällaisissa asioissa, että luottamus päätöksentekoon säilyy.

Terveystarkastaja ei vahdi satamatoria. Pulskat naakat ovat vakiovieraat myyntikojun herne- ja marjalaatikoilla. Aina yksi naakka kahlaa mustikassa.

Koronapassi syrjii meitä terveitä ja rokottamattomia, jotka emme ota koronarokotetta. Tarvitsemme eri kaupat ja ravintolat ja teatterit ym. Emme saa olla rokotettujen lähellä. Koronapassi on typerä jo ajatuksena.

Koulut alkaa, pienet ihmiset lähtee liikenteeseen. Huomiokaa autoilijat tämä. Ja suojatien eteen täytyy pysähtyä!

Suomen metsissä on Luken seurannan mukaan nyt 2 kertaa enemmän puuta, eli sitoutunutta hiiltä kuin sata vuotta sitten. Kuitenkin mediassa jatkuvasti maalataan kuvaa metsien hävittämisestä!

Kyllä vihaksi pistää Halkosaaren mattolaiturin puolestapuhujat vihreässä kaupungissa. Mieluummin lisää pesupaikkoja kuivalle maalle. Kunnossapitokin maalla helpompaa.

Aika mauton Danin valkopesuyritys 10.8. Yhteistyö ei perustunut tasavertaiseen kohteluun, ja siitä alkoi alamäki. Armi kuoli yksin ja unohdettuna.

Ei voi kuin ihmetellä Etelä-Saimaan uutisointia paikallisesta juniorijalkapallosta. Toimittaja voisi käydä kyselee Lauritsalan kentällä, miten on turnauksissa ja sarjoissa pärjätty. Tulisi laajempaa näkemystä.

Maatalouden ympäristön ja ilmaston saastuttaminen pitäisi sitoa tukiaisiin, jollei saastuttamista selkeästi vähennetä, niin tukia vähennetään reilusti.