Estarit | Muutuin näkymättömäksi kauppojen teknisten pisteiden miehille, kun mieheni ei enää ollut kaupassa kanssani. Häneltä kysyttiin, minä olin perheen inssi.

Muutuin näkymättömäksi kauppojen teknisten pisteiden miehille, kun mieheni ei enää ollut kaupassa kanssani. Häneltä kysyttiin, minä olin perheen inssi.

"Kulttuurikaupunki" Lappeenranta nappasi sivistyspalveluiden toimialajohtajaksi henkilön, jolla ei ole mitään intressejä kulttuurin, lukemisen jne. suuntaan.

Pysäköinnin valvojalle olisi töitä aamusta iltaan Kaivokadulla, jos vaan ranne kestää kirjoitella maksuja...

Voi pojat, jos ei nyt olisi turvepeltoja viljelyksessä niin hukka perisi. Kuivuus on vienyt sadot savi- ja hiekkapelloilta.

Lampaita aijotaan suojella susia vastaan gps:llä. Miten olisi haulikko?

Kyllä ihmetyttää nää rokotukset! Viime viikolla yritin viikolla aikaistaa 2. rokotteen saantia. Ei käynyt millään, ainoastaan joku syöpähoito olisi käynyt syyksi. Sitten joku päivä siitä luen, että nyt senkun tulee niin saa rokotteen!! Mitä ihmisten pompottelua. Uskomatonta todella!

Keskustan poliittinen pelisilmä kärsii rajusta viherkaihista. Juha Sipilä hyökkäsi työttömyysturvaa vastaan. Vuosisadan vaalitappio! Saarikko suistuu samaan!

Usein vertaillaan sukupolvia. Milleniun-sukupolvelle kävi huono tuuri. Ravintona roskaruoka, tukikohtana tietokonepöytä ja liikutaan sähköllä. Mihin se johtaa, rojo ruumis rojahtaa kasaan. Lyhytikäistä porukkaa.

Henkilövalinnat ovat aina hankalia. Ansioitunein ei aina ole sopivin. Virkoihin pitää aina valita se, joka valitsijoiden mielestä on paras.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka