Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Jos festarien väelle tehdään pikatestit, sen maksaa festarin järjestäjä. Järjestäjä voi lisätä hinnan pääsylipun hintaan. Se joka haluaa juhlia, maksakoot myös huvin.

Jos festarien väelle tehdään pikatestit, sen maksaa festarin järjestäjä. Järjestäjä voi lisätä hinnan pääsylipun hintaan. Se joka haluaa juhlia, maksakoot myös huvin.

Savitaipaleella ja Taipalsaarella voi vapaa-ajan tontin muuttaa helposti vakituisen asumisen tontiksi poikkeusluvalla, edellytyksellä että kunnan ilmoittamat kriteerit täyttyvät. Kunnat haluavat lisää asukkaita.

Kenellä on syytä vinkua maataloustuesta? Sillähän tuetaan kuluttajaa saamaan edullisempaa ruokaa. Lopetetaan myös terveydenhuollon, joukkoliikenteen, kulttuurin, urheilun jne. tukeminen ja hankitaan nekin Etelä-Euroopasta.

Miksi puunrungot on jätetty maaperään makaamaan ja lahoamaan ja tuholaisia lisäämään? Ei metsien tuhojen siivoamatta jättäminen ole ympäristön suojelua. Lappeenrannan metsät ovat kaatuneita ja kaadettuja puita aivan täynnä.

Hyvä, että rippileirit peruttiin. Muutenkin korona leviää. Ei se luoja suojele rippikoululaisia tai kirkossa olijoita.

Vastaanottokeskuksissa on nuoria vahvoja miehiä. Opettakaa heidät metsureiksi. Metsurin kielitaidottomuus tai koulutuksen puute ei ole este metsien raivauksessa. Ammattiin koulutus olemassa ja tulee tarpeeseen.

Suomalaiset ovat päättäneet hakea laumasuojaa koronaan sairastamalla taudin lukemista päätellen.

Olen ymmärtänyt, että lait on laadittu suojelemaan kansalaisia. Nyt sitä suojelua tarvitaan rokotuksesta kieltäytyjiltä. Kun muuta keinoa ei ole, niin laki rokotuksen pakollisuudesta aikaiseksi.

Hyvät vanhemmat! Koulut alkavat. Tarkastakaa lastenne pyöräilykypärän koko ja oikea käyttö. Liian pieni kypärä keikkumassa takaraivolla ei suojaa aivoja.

KIITOS avuliaalle miehelle autonrenkaan vaihdosta Pulsan asemalla 22.7.

Naiset sinisestä Kiasta

Krista Kiuru, vaikka se maito onkin jo maahan kaatunut, niin voisiko hallitus ottaa jotain vastuuta tästä koronatilanteesta. Ei ole aikoihin kuulunut mitään koottuja selityksiä. Aikamoista vastuun pakoilua, sanoisin.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka