Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Pyöräilyreitillä Pellisenrannan ja Korvenkylän välinen osuus huonossa kunnossa. Pakottaa pyöräilijät autotielle rekkojen sekaan.

Pyöräilyreitillä Pellisenrannan ja Korvenkylän välinen osuus huonossa kunnossa. Pakottaa pyöräilijät autotielle rekkojen sekaan. Kuka vastaa turvallisuudesta?

Kansanedustajien ei pidä olla ehdolla aluevaltuustoihin. Olisi törkeää, jos verokiihkoilija korottaisi veroja kaupunginvaltuustossa, alueella ja eduskunnassa.

Imatran kaupungin työntekijät vetosivat keväällä, että kaupunginjohtajan valinnassa noudatettaisiin laillisuusperiaatetta. Siis ei poliittista junttausta. Se oli hätähuuto oikein tekemisen puolesta. Yhdessä tekemisen puolesta.

Tosiasiat pitäisi tunnustaa. Hallituksen toimista johtuen Suomen talouskasvu on lähivuodet Euroopan heikointa. Työttömyys ja velka nousee kohisten.

Viikkotolkulla vatkaa radio/TV jääkiekkoa, sitten jalkapalloa ja nyt yleisurheilua. Ihan sairasta touhua! Onko YLE palkannut pelkkiä urheilutoimittajia? Laitteen voi sulkea, mutta verot jää!

Luonto tikanpojan puuhun ajaa. Ei näytä ajavan. On liian paljon tyttöjä arastelevia yksin eläviä nuoria miehiä. Asiasta pitäisi olla huolissaan. Feminismiaate ja sateenkaariliike eivät ainakaan helpota tilannetta.

Mummi & Ukki

Estareissa moitittu erään poliitikon arvostelu ei johdu arvostelijoiden huonosta voinnista. Vaan tiettyjen asioiden huonosta hoitamisesta, esim. aamiaistarvikkeet verovaroilla.