Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kuka ehdottaisi jotakin musikaalista tuttuaan aloittamaan homman. Tulisimme ilolla laulamaan mukaan.

Hei kaikki juontajan ja laulunlahjat omaavat omaavat iloiset henkilöt. Olisi kiva, jos voisimme johdollasi tulla laulamaan iloisia, reippaita lauluja yhdessä esim kesäteatterille tms. paikkakin käy. Katselin ja lauloinkin ruotsiksi tv:stä tutun Allsång på Skanssen -ohjelman mukana. Luulisi, ettei se kustantaisi liikaa sen tuoman ilon ja yhteenkuuluvaisuuden tunteen tuomana. Ei pidettäisi rimaa liian korkealla vaan kuka ehdottaisi jotakin musikaalista tuttuaan aloittamaan homman. Tulisimme ilolla laulamaan mukaan.

Leena

Miksi kaupat öisin auki?! Tämä mitä Pallon S:ssa tapahtui, oli odotettavissa. Nyt Eekoo järki käteen ja kaupat illalla kiinni. Yöt nukkumista varten.

Kuuluuko ankean lapsuuden jättämät traumat kostaa koko maailmalle. Ammattiauttajalla töitä.

Ei kaikki savunhaju tule Venäjältä. Kylällä kulovaroituksesta huolimatta poltetaan vanhoja Aiv-rehupaaleja. Kitkerä silmiäpistävä haju. Ei voi olla ulkona pihalla ja sisällä pitää pitää ikkunat kiinni.

Nimimerkki Kyllä kesällä maalla on mukavaa

Erikoista, kun miehiä oli maan hallituksessa ja johtopaikoilla enemmistö, se oli epätasa-arvoista, mutta kun asia on toisinpäin, se on tasa-arvoista.

Eksote, tiedetään, tiedetään ja toivotaan! Venäjä alueellinen uhka koronatartunnoille. Toivotaan ettei tartunnat lähde leviämään??? Bussilla Pietarista Suomeen. Kuka vastuussa koronatarkastuksista rajalla?? Kertokaa meille jotka noudattavat ohjeistuksia!

65 v Etelä-Karjalainen!

Halkosaaren mattolaituri ajettiin alas, ei kaupungille tuottoja vaan sinilevää. Kaupunginlahden venelaitureissa veneitä pestään ja jerry-kannuissa kannetaan polttoainetta tankkeihin. Vähän läikkyy yli mutta ahvenet tykkää. Mutta venelaituripaikoista tulee kaupungille tuottoa!! Ajattelepa Ihan Ite!

EU:n päästösäädökset ovat aivan päättömiä! Ei minkäänlaista käytännön älyä. Hoitakaa ensin Venäjä, Kiina ja Intia ym. maat päästöttömiksi.

Eikö EU:n kaikkisäätäjät tiedä kuinka vaarallisia ovat sähköautot! Ja lisää pitäisi saada. Energian kulutusta pitäisi vähentää ja näin kulutus vain lisääntyy. Voi pyhä yksinkertaisuus.

Miten Ruokolahti kannustaa tulevaa kunnanjohtajaansa? Kenties huonontamalla johtamissopimusta tai kutsumalla uusia ehdokkaita rinkiin?