Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Venelaiturit rumentavat kaupunginlahtea, siirretään ne jonnekin syrjempään

Uusi kuntapäättäjä, joko osaat käyttää sujuvasti sanaparia "itse asiassa"? Sen osaavat hienosti kaikki toimittajat, asiantuntijat ja muut hanslankarit, koska se saa hölmömmänkin selityksen kuulostamaan jämäkältä ja harkitulta. Unohda siis jo vanha kunnon "ottiatuota juu".

Todella pahasti rumentaa venelaiturit kaupunginlahtea. Siirretään ne jonnekin syrjempään saastuttamaan, vaikka tuonne Kaukaan viereen. Nyt parhaat maisemat piloilla veneiden vuoksi.

Luulisi, että liikennelakien säätäjille turvallisuus olisi kärkiasia. Tuntuu kuitenkin, että lähes kaikki uudet säädökset heikentävät turvallisuutta.

Halla-aho tuli järkiinsä ja ymmärtää lopettaa persujen puheenjohtajana. Nyt niin paljon duunareita äänestää oikeistoporvaripersuja, että riskinä olisi pääministerin paikka, eli katastrofi. Onnea valinnastasi Jussi, teit urasi ja Suomen kansan puolesta oikean valinnan. Kiitos.

Kaikki se positiivinen pöhinä mitä saatiin Suomen jalkapallomaajoukkueen ympärille on totaalisesti tuhottu huuhkajafanien toimesta pitkäksi ajaksi. Voitaneen luokitella covid-jalkapallohuliganismiksi!

Mukava aamun avaus: vastaan käveli nuori mies lastenvaunuja työntäen. Miehellä yllä t-paita, jossa luki rintamuksessa I love my wife.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka