Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Pitäisikö huviveneilykin siirtää viemäröityihin maa-altaisiin niin kuin mattojen pesukin, koska veneily todellakin saastuttaa vesistöä huomattavasti enemmän

Tulipas erityisen hyvin Harri Ekholmilta (ES-Lukijalta 30.6.) Ruokolahden kunnanjohtajavalintafarssi kuvattua, juuri näin on asian laita. Nyt Ruokolahden päättäjät jonossa pyytämään Sepposelta anteeksi karmeata touhuaan ja toimia Sepposta kohtaa!

Vai vielä sähköpotkulautoja hankittu. Jalankulkijat saavat jo nyt varoa polkupyöräilijöitä. Myös typerää kuormittaa jo äärirajoilla kamppailevaa terveydenhuoltoa

Pitäisikö huviveneilykin siirtää viemäröityihin maa-altaisiin niin kuin mattojen pesukin, koska veneily todellakin saastuttaa vesistöä huomattavasti enemmän.

Halkosaareen on saatava kuivanmaan pesupaikka menetetyn mattolaiturin tilalle.

Sisäliikuntahallin synergiaetuja ylikorostetaan. Yksi peruste löysissä puheissa Amiksen kentälle verrattuna paloaseman tonttiin on Kimpisen urheilukentän läheisyys. Kimpisen takakenttä olisi vielä lähempänä. Urheilu keskittyisi Kimpiseen ja saataisiin sinne uudet pukkaritilat. Siinä on eniten synergiaa. Arboretum pelastuu, potkupallo jää amiksen kentälle ja Sisäliikuntahalli tulee Kimpisen takakenttälle.

Harasoo! Ladan tuonti Suomeen alkoi 1971. Nyt viisikymmentä vuotta myöhemmin uusi tuontituote on Delta! Rajathan on ehdottomasti pidettävä auki, että tämä uutuustuote saadaan kaikkien saatavaksi! Avi ja Eksote on varmaan samaa mieltä?

Ettekö päättäjät ymmärä, että ihmiset tarvii Halkosaaren matonpesunpaikkaa.

Käyttäjä Lauritsalasta

Savitaipaleen Kokoomus on Keskustan käsikassara.

Miksi Suomessa on niin saamattoman hidasta järjestyksen palauttaminen. Ihmiset saavat hillua kaikenmaailman syyn nojalla ja mitä tekee poliisi, käy silittämistä päätä! Vesitykit vaikka käyttöön

Korona jatkaa leviämistään. Se ei olekaan enää torilla tavataan, vaan teholla.

Hyvä yrittäjät! Ensin laitetaan pääjehu moittimaan koronarajoutuksia ja kun höllennetään kehutaan miten eletään terveysturvallisesti. Vastuullisuus näkyi Himoksella. Ei jälkeäkään luvatusta!