Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Saunamaailmassahan ei olekkaan kyse saunomisessa ja uimisessa, vaan kaljan juomisesta Saimaan rannalla!

Sie ku jatkuvast moitit noita Lemin asioiden hoitoa, ni muuta pois Lemilt. Sillähä niist pääsee.

Oivalla oli hieno keikka Satamatorilla torstaina. Kiitos. Come on!

Kuinka on mahdollista että yrittäjät päättävät Lappeenrannassa mitä ja mihin rakennetaan! Kaupungin virastot pelkkiä sätkynukkeja!

Ainoa järkevä paikka rakentaa saunamaailma Myllysaaren uimalaitoksen ja rantasaunan paikkalle. Sieltä on altaalla mahtavat näköalat kaupunginlahdelle. Komeat valot pimeällä.

Saunamaailmassahan ei olekkaan kyse saunomisessa ja uimisessa, vaan kaljan juomisesta Saimaan rannalla! Saunaan 110 henkilöä ja kaljajuojia 530 henkilöä! Eikö mikään onnistu ilman juottoloita?!?

Hakalin uusi liikennesuunnittelu oli pitänyt teettää alan ammattilaisilla näpertelyn sijaan.

Asioin robotin kanssa rokotuksesta. Pieleen meni. Robotin kanssa ei neuvotella. En halunnut I-K:n. Kun ihminen vastasi sain rokotusajan muualta.

Kuka kertoisi sisäministeri Ohisalolle (vihr) mikä ero on hetken kestävällä mielenosoituksella ja kadunvaltauksella/leiriytymisellä.

Kummastuttaa tää meininki, ollaa huolestuneita itikkakarkotteista, mitä ne sisältää (ihan ok). Kuitenkaan ei yhtään kysellä, mitä aineita nyt annettavat rokotteet sisältävät.