Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kun tuota rahhaa tuntuu Lappeenrannan kaupungilla olevan ni eiköhä pureta Sammonlahesta samantien tuo Sammontori ja menköö kirkkokii saman tien

Lemin touhut täyttä kummelia. Kukaan ei ota tosissaan koko kuntaa enää.

Kun tuota rahhaa tuntuu Lappeenrannan kaupungilla olevan ni eiköhä pureta Sammonlahesta samantien tuo Sammontori ja menköö kirkkokii saman tien. Yli-ikäsiähä ne kaupungin mittapuun mukkan on nuokii.

Hitaita on herrojen kiireet Itäisen kanavatien rampin avaamiseksi kutostielle. Ramppi ollut valmis kohta 10v ja nyt vasta aletaan rakentamaan kaavaa ja lunastamaan maita tienpätkälle. Miettikää mikä bensamäärä poltettu kun oikotie 6-tielle poikki! Mistä näille palkka maksetaan, voisko joku kertoa?

Ihmettelevä

Hoitakaahan ne mainoksenne pois tolpista, vaalit oli jo, jos ette huomannu.

Jos äänestys paikkoja on joka paikassa, niin miksei rokotuksia voida järjestää? Joutsenosta pitkä matka Lappeenrantaan. Jää moni rokottamatta.

Ojala-Tuomelan asukkaat! Valittakaa loppuun saakka. Hanhijärven kyläkin on navakalla pohjoistuulella sumun vallassa, mutta sehän onkin kalkkipölyä!

Lyhyt on ihmisten muisti 2019 kuntalaisaloite neuvoa-antava kansanäänestys Lemin kuntaliitoksesta. Tekijänä äänikuningas vm2021

Ainakin kolme kesää on kaksi Thermacell laitetta pöhissyt terassilla ja ei pölyttäjät ole mihinkään hävinneet. Iloisesti pesimään ovat tänäkin vuonna rakennukseen alkaneet. Hyttyset eivät ole kyllä vaivanneet enää.

Minulle opetettiin jo kansakoulussa että sydän on vasemmalla puolella ja muut elimet lähellä. Aivot ovat päässä vaikka kaikista ei sitä huomaakaan.