Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ota näist persuist tolkku? Sättiit jatkuvast hallituspuolueita, mut Imatral ovat demareitte kans ko paita ja perse!

Ota näist persuist tolkku? Sättiit jatkuvast hallituspuolueita, mut Imatral ovat demareitte kans ko paita ja perse!

Äänestäjä

Eikö sisäliikuntahalli ole tarkoitettu kaikille urheilun harrastajille? Ei pelkästään kouluille joilla on omat urheilusalit vaikkapa rautalangan ja ratakiskon vääntöön.

Toivokodin uusi osa valmistuu. Voisiko vanhasta osasta tehdä opiskelija-asuntoja. Tuskin haittaa nuorille saati vanhoille. Onko pakko purkaa?

Saunamaailma ehdottomasti Myllysaareen. Siellä ei vesi ole niin pilssivesien kyllästämää kuin Kylpylän tai Hiekkalinnan rannoilla.

Jos Luumäki, Lemi ja Savitaipale yhdistyvät, niin uuden kunnan nimeksi sopisi Luulentaipale.

Eikö mikään riitä ehdokkaalle kun on jo kansanedustaja, EK-maakuntaliiton vpj, Vuokralaiset ry pj, valiokunnan pj, Liikenneturvan pj. Lisää vaan palkkaa köyhien kustannuksella. Millä ajalla hoitaisi Lpr:n asioita. Ei riittänyt Ruokolahdellakaan. Demariko muka? Ollaan tarkkoja kun äänestetään.

PeeÄm

Menee viimeinenkin luotto politiikkoihin. Verorahoja käytetään omiin tarkoituksiin ja kuluihin ja kun jäädään kiinni ollaan niin tietämättömiä että.

Milloin Suna alkaa pyydellä Sepposelta anteeksi menettelyään Ruokolahden kunnanjohtajan valinnan toimintaansa?

Olin 25-vuotta Kaukaan paperitehtaalla, jossa työssä matematiikka ja looginen ajattelu ratkaisi monta tuotannollista ongelmaa! Kehoitan varsinkin poikia opiskelemaan fysiikkaa ja matematiikkaa! Paperikoneen nopeussäädössä tarvitaan intekrointia!

Milloin kirkkojen ovet aukeaa kun kapakat alkaa olla auki. Kirkollisveron maksaja ihmettelee?

Ei ole varaa korottaa kuntapuolen palkkoja. Niin se vaan on. Mieluusti soisi hoitohenkilöstölle lisää palkkaa, mutta kun totuus on että varaa ei ole.

Jos saunamaailma toteutuu, laittakaa vuokrasopimuksen tekoon ihminen, joka tietää mitä tekee. Sopimus vaikka 20v ja vuokra maksettava, kävi miten kävi. Ettei jää taas veronmaksajien pussille.

Suositus 1.6: ei kiihtymis- ja leviämisvaihealueille eikä sieltä tänne juhliin. Tarvitaan paperilehtiin alueluettelot koko Suomi. Aina kaikille tieto!

Tuntuu aika tarkoitushakuiselta lipsauttaa tieto pääministerin ateriakorvauksista juuri ennen vaaleja. Tiedottajan nimi julki reiluuden nimissä.

Kesätyöpaikka 20 koululaiselle.Yksityiset ml. taloyhtiöt huolehtivat tonteistaan kiitettävästi. Sen sijaan kaupungin kasvot, puistot ja viheralueet erittäin huonolla hoidolla, varsinkin ruohonleikkaus. Luovat negatiivisen yleisilmeen. Paikat kuntoon!

Ei vaaliehdokas