Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Varmaan turistia kiinnostaisi myös Saunamaailma ja lyhyt matka Satamatorilta Halkosaareen.

Olemme kiihtymisvaiheessa. On pidettävä turvavälejä. Valtakadun koronalinkojen terasseilla ollaan vieri vieressä, eikä portsarillakaan ollut maskia. Sama ahtaus sataman laivoilla. Vastuullisuutta hyvät ihmiset!

Saunamaailmassa olisi ehkä miesten ja naisten puoli, sekasauna ja tilauspuoli perheelle tai pikkuporukoille. "Yleisessä saunassa, miesten puolella...." Ai että. Milloin?

Varmaan turistia kiinnostaisi myös Saunamaailma ja lyhyt matka Satamatorilta Halkosaareen.

Kyllä pääministerin perhe on tullut veronmaksajille kalliiksi .

Jos kunnat myyvät energiayhtiönsä, tulee energian hinnalle käymään samoin kuin sähkön siirtohinnalle sähköverkkojen myynnin jälkeen.

Nyt äkkiä se vaaliehdokas, joka ajaa palkankorotuksia kuntapuolelle esiin! Saat ääneni.

Koululiikuntaan riittää vaatimattomampi halli, mikä mahtuu varmasti palolaitoksen tontille. Näin säästyy arboretum ja Valtakadun vihermaisema yhtenäisenä ja ehkäistään vuosien valituskierre.

Sisäliikuntahalli ja parkkipaikka mahtuvat hyvin amiksen kentälle, jos pallokenttä siirretään muualle. Kimpisen takakenttä on hyvä paikka. Sieltä lapset pääsevät pelin jälkeen valkun johdolla läheiseen Myllysaareen uimaan tai koko perhe kentän kohdalla olevaan saunamaailmaan. Kaikille on tilaa, kun vähän miettii.