Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lappeenrantako nakki ja lihapiirakka kaupunki? Olemmeko menettäneet välittömän ja iloisen karjalaisen kaupungin imagon

Olisivat vaan päättäjät antaneet Savon mafian tehdä altaan kylpylaitoksen alueelle. Nyt se on yhä tyhjänä rapistumassa. Ja halutaan matkia muita pompöösillä saunamaailmalla. Siis pilata näkymät. Halkosaari olisi vihonviimeinen paikka moiselle. Jos jonnekin on pakko se rakentaa niin Myllysaareen.

Jos norppia halutaan suojella, eihän tuollaisia kameroita pitäisi asennella. Kansa kyllä pongaa ne aika äkkiä.

Kun valtionvarainministeriön työryhmä sanoo, että polttoaineveron nosto on tehokkain päästöjen vähentäjä, niin tottahan se on. Nostetaan löpön hinta niin kovaksi, ettei kenelläkään ole varaa tankata. Ei edes niiden joiden päästövähennyspotentiaali on suurin!

Keskusta on jo saatu autioksi. Kohta on arboretum hakattu. Nyt ympätään rantaviivalle jos mitä maailmaa ja urheiluhallia. Upea kylpylaitos seisoo tuottamattomana. Riittääkö raha? Rauhoittukaa jo!

Mitä yhteistä on hallituksella ja kiekon maajoukkuevalinnoilla. Kaikki tulee etelästä tai lännestä.

Viimeisen kerran! Armilan sairaalaa ei ole ollut henkilömuistiin. Armila on hyvinvointiasema. Sairaala on Kahilanniemessä. Piste!

Et sie äänestyspaikalla mitään kuponkia tarvitse, ainoastaan henkkarit.

Lappeenrantako nakki ja lihapiirakka kaupunki? Olemmeko menettäneet välittömän ja iloisen karjalaisen kaupungin imagon. Oleellinen kysymys.

Hyvät ihmiset! Edelleen tärkeää käsidesi, kasvomaskit, 2m väli kaikkien turvaksi koronaa vastaan. Hyvää kesää vaikka välimatkaa on pidettävä!

Surutuli

Viitaten Satu Viirun kirjoitukseen yritykset toimivat omalla riskillään ilmaisina verottajan apulaisina. Karkeasti puolet yrityksen asiakkailtaan keräämistä rahoista yritys tilittää yhteiskunnalle. Toisella puolikkaalla pitää kattaa kaikki muu.