Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | 2 kpl uteliaita citikettuja bongattu Kanavansuulla, pidä nyt viimeestään kissas kiinni

Mitenkä tuo äänestyksen oletetaan toimivan, kun ei ole tullut kuponkia, et vois mennä äänestämään? Onko mennyt arpomalla se, kuka on äänestyskelpoinen tai ei? Eipä tartte miettiä, kelle ääneni antaisin.

Niin ne "isot pomot" nauraa, kun saavat kyykyttää ihmisiä. Kaikki vaan ihmisistä irti, kunhan itse saa hyvät bonukset kyykyttämisestä.

On perin työlästä iltapäivisin kytätä kellosta E-K:n radion paikallisten uutislähetysten alkamista, kun tuota toimittajan omien juttujen höpötystä ei millään jaksa koko ajan kuunnella! Ei jatkoon!

Kuka haluaa saunoa ja uida "pilssivedessä" veneiden keskellä? Mie en ainakaan haluu tai talvella saunoessa katella veneitä kuivalla maalla säilytyksessä. Taas esitys, jolla saadaan turistit painamaan kaasun pohjaan LPR:n kohdalla.

Kiitos, kyllä ruokolahtelaisena äänestäjänä muistan todella ala-arvoisen Sepposen kohtelun kunnassa. En varmasti äänestä vanhoja, jo istuneita nuijan pitäjiä. Toivottavasti ihmiset muistavat!.

Kertoisiko joku, mitä/mikä se saunamaailma on? Ikinä käynyt. Onko se sauna ja terassi vai mikä? Kesäisin auki vai koko vuoden?

Sosiaalidemokraattinen työväenpuoluehan on sekä bolsevikkien että mensevikkien emopuolue.

10 kysymystä -vastauksissa oli virhe. Maailman ylivoimaisesti yleisin lintujaji on kana, broileri. Ei varpunen.

Mikä ihmeen kultti urheilusta on tänä päivänä kehkeytynyt? Sille järjestyy kaupungin keskeiset viheralueet rakentaa hallit pystytykseen, vaikka vapaata luontoa keskustan ulkopuolelta on ihan riittämiin!

Presidentti saa vuotuisen verovapaan 127 000 korvauksen, mutta kun pääministeri saa 300/kk verottoman aamiaiskorvauksen, niin onhan se kauheaa. Viimeisille viikoille ennen vaaleja porvarilehdistö pyrkii aina löytämään jotain, jolla vaikutetaan äänestäjien mielipiteisiin, mutta kyllä kansa tietää.

Ennenkuin Myllysaareen mietitään mitään uutta ja kallista saunamaailmaa, niin käykäähän kesäiltana tai -yönä ihailemassa nuorison temmellystä mm. uimalaitoksella. Ilkivaltaa.

Äänestäjä, varmista, että ehdokkaasi todellakin asuu Lappeenrannassa eikä naapurikunnassa.

Saunamaailma on pääasiassa pysäköintialuetta ja terasseja (anniskelupaikkoja). Haluavatko päättäjät todella uhrata kaupunkilaisten kesäpaikat näiden vuoksi?

Kansallinen kaupunkipuisto Hyväristönmäkeen. Alueelta löytyy kaikki tarvittavat direktiivit! Matkailuvaltti tulevaisuuteen.

Saunamaailman paikka Halkosaaren kainalo tai Myllysaari ja ilta-auringon suunta.

Hienoa Pasi Leimi, toteutetaan saunomiseen keskittyvä saunamaailma. Halkosaaren ja Linnoituksen portin välillä on nyt 10 alkoholianniskelijaa.

Iloinen

Kyllä padelia voi pelata muuallakin kuin rannan tuntumassa. Ei pelaaja ehdi maisemia ihailla. Luonnonkaunis maisema on ihailua varten, joten Myllysaaren reittille haetteva suojelustatus!

Kalat ihan hirveitä talon seinustalla.

Paituli

Taitaa Ely-keskus nukkua, kun Saimaa tulvii ja tulvii. Herätkää!

Ripa

Kyllä pitäisi pääministerin palkoilla pystyä perheellèn sapuska ostamaan, eikä olla siinäkin veronmaksajien eli valtion kukkarolla rosvoretkellä.

Erakko.

Miksi juuri kepu kurittaa haja-asutusalueita: Paskalaki, Lehtomäki, taksilaki, Berner, lääkärihelikopteri, Saarikko. Lisäksi huolettaa, mitä liikenne-ja viestintävirasto päättää tulevaisuudessa. On ollut täysin lobbareiden vietävissä (TV:n HD lähetykset)

TS

2 kpl uteliaita citikettuja bongattu Kanavansuulla, pidä nyt viimeestään kissas kiinni.

Felix-

Tiedoksesi vain: asutuskeskuksissa lain mukaan kissan kulku toisen tontilla on heitteillejättö omistajan taholta. Kissasi voi löytyä löytöeläinkeskuksesta.

Kenen hoitoon kuuluu Armilan sairaalan sisäänajoväylä? Tulisiko halvemmaksi pinnoittaa koko ajoväylä uudelleen, eikä joka vuosi täytellä talvella syntyneitä kraatereita!

Kannattaa todella kysyä ehdokkailta, ovatko olleet tekemisissä poliisin kanssa. Ainakin valtuustojen ja hallitusten puheenjohtajilta.

Lappeenrannan kaupungin virkamiehet elävät menneisyydessä. Ei uudistuksia äänestämiseen edes koronan keskellä, ei drive in -äänestysmahdollisuutta.

Lappeenrannan positiivinen Wilma on karhunpalvelus oppilaalle ja vanhemmille. Oppilas voi käyttäytyä koulussa huonosti pitkän aikaa, eikä kotona tiedetä asiasta mitään. Ja levottomuus oppitunneilla saa jatkua, vaikka opettajat tekevät parhaansa.

Sepposeen kohdistunut vääryys tulee korjaukseen Ruokolahdella!

Eikö Vihreiden puolueessa osata yhteenlaskua, kun Saimaalla syntyy kuutteja keskimäärin 70/vuosi, kokonaismäärä ei vaan nouse? Samoin susien lukumäärä pidetään keinotekoisesti liian pienenä.