Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lappeenrannan kadut huutaa uutta päällystettä. Paljonko lie tiet paranis jos tingittäis vaikka kylmillään olevasta lenttokentän tukirahoista

No, persujen politiikassa ei matikassa tarvita M:ää eikä Ojalan laskuoppia, eikä tarvitse olla pätevä, eikä sopiva ja nuhteeton! Vaan persujen joukoissa kenestä tahansa voi tulla mitä tahansa, sillä persut tulevat olemaan niin tavallisen ihmisen asialla ja taskulla porvarin kätösten kanssa.

Haluan, että Suomi on hyvinvointivaltio myös tulevaisuudessa. Terveisin iloinen veronmaksaja.

Ilttalenkillä kun näen roskia poltettavan taajamassa, niin ihan omalla nimellä soitan palokunnan paikalle. Kissani kuleksii missä haluaa, tiedoksesi vaan.

Mikä hitsi ja kenen pussista maksettu julkaisu on tuo "Postinen"? Miten sen tulon voi estää, koska sen tie on suoraan postiluukusta paperinkeräykseen? Jonninjoutavaa roskaa kannettavaksi.

Eikö Urpilaisen pitänyt olla se komisaario, jonka tehtävänä on neuvotella Afrikan valtioiden kanssa pakolaisasioista? Mitä on saatu aikaan, kun pakolaisvirrat valuvat vuolaina kohti Eurooppaa?

Voisiko joku listata, mitkä ovat Annika Saarikon (kesk) saavutukset "tiede- ja kulttuuriministerinä"?

Onkohan kaikkien kuntavaaliehdokkaiden rikostaustat selvitetty?

E-K radiossa maanantaiaamuna asiatonta naureskelua toimittajilta huumeiden käytöstä. Entä jos oma lapsesi käyttäisi ?

Jos sähköautot ovat ympäristöteko, on myös saatava valtiolta tukea asuntojen lämmityksen muuttamiseen sähköön.

Älkää nyt taas helkutissa pilatko tuota rantatietä Myllysaaresta kaupunkiin millään saunamaailmalla!

Sammonlahti ja Joutseno saamassa rokotuspisteen. Minne Lauritsala unohtui? Ttyhja liikehuonekin loytyy.

Nappiin meni Ilkka Ronkaisen analyysi Eksotesta. Johtajan vaihtokaan ei parantanut asiaa, johon uskoin.

Sisähallin ja tekonurmen synergiat ovat vahvasti liioiteltuja. Siellä se tekonurmi on ollut itsekseen jo vuosia. Tekonurmen pätkäisy 40 metrillä on synergiaa. Liikennekaupungin siirto Pallonlahdelle toisi synergiaa koirapuiston kanssa. Huonon päätöksen peruminen on viisautta.

Lappeenrannan kadut huutaa uutta päällystettä. Paljonko lie tiet paranis jos tingittäis vaikka kylmillään olevasta lenttokentän tukirahoista.

Nuoriso voi hyvin harrastaa liikuntaa Kisapuistossa. Ei liikuntahallia arboretumiin. Kisapuistosta voi hyvin kehittää liikunta-ja bilekeskuksen, ja sinne mahtuu myös pysäköintitilat.

Muuatta toimittajaa evästettiin kurssilla, että musiikin sekaan puhuminen on vain intron päälle sallittua. Joku toinen taas ei ole käynyt samaa kurssia.

Ilmainen pysäköinti olisi matkailuvaltti. Tunnin ilmainen pysäköinti pysäköintikiekolla on vähin, minkä keskustan elävöittäminen vaatii. Muutama parkkipaikka Marianaukiolla ei ole siihen verrattuna mitään. Pysäköintikiekko on hyvä appi, joka on kaikilla.

Ei ole mahdoton yhtälö selvittää, miksi Vain Elämää -sarjassa esiintyy pääasiassa samat kasvot? He, jotka eivät osaa itkeä, saavat mennä.

Nyt jos koskaan, on tilaisuus äänestää uutta ja nuorempaa porukkaa pilatun kaupungin hoitoon.

Julkisuudessa useat valtuustoehdokkaat ovat esittäneet, että arboretumin uhanalaisella hakkuualueella on mäntyjen lisäksi vain arvottomia "risuja". Näitä risuja ovat mm. Acer tataricum (tataarivaahtera), Acer negundo (saarnivaahtera), Acer saccharinum (hopeavaahtera), Pinus mugo pumilio (kääpiövuorimänty). "Risut" ovat lasten ja nuorten istuttamia, ja jos niiden annetaan elää niistä kasvaa komeita puistopuita.

Hannes Ruokokoski, kyllä se ökyurheilu liikuttaa ylivoimaisesti eniten penkkiurheilijoita ja nuorisoa, siinä sivussa tuo melkoisen verokertymän suoraan ja välillisesti. Tämä vaaliteema on lähinnä vessahuumoria!

Monitoimiareena keskustaan