Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Mie äänestän sitä tai tätä puoluetta jos lupaavat sitä tai tätä

Suomesta on tulossa englanninkielinen, kun katsoo mm. mainoksia. Asiakkaat ovat suurelta osin suomalaisia. Onko tarkoitus että kielitaidottomat pysyvät poissa liikkeistä?

Kielipuoli

Krapulassa tai humalassa tämä iltatorven soittaja.

Alkaa noista pääministerin ulostuloista puuttuvan vain ehdotus, että työviikko kaksipäiväiseksi ja verot valtion maksettaviksi.

Ovatko Lappeenrannan demarit Jehovan todistajia, koska uskovat satuolentoihin?

Persu

Synergiaedut hallin rakentamiseksi Amikselle tekonurmen yhteyteen ovat niin isot, että paloaseman paikka ei ole edes vaihtoehto. Yksimielisen päätöksen mukaisesti heti keväällä 2022 sahat laulaman ja kaivurit töihi. Halliasiaa ei tule enää avata.

JaLe-

Se on niin totta. Satamaan on tyrkyllä kaikenlaista, mutta ei edes kylpylaitosta pystytä pitämään toiminnassa. Kaupungissa päätetään ja sit taas päätetään.. Mitään ei saada aikaiseksi kuitenkaan!

Ei mitään monitoimihallia Amiksin monttuun, eikä uutta jäähallia ja lopetetaan myös kaikki toiminta ja rahoittaminen nuorten urheilutoimitaan täällä valittajien kaupungissa. Pelatkoon videopelejä kotona ja koulussa.

Hän joka aktiivisesti ajaa edes pientä, ruokaviineihin keskittyvää Alkoa Sammonlahteen, saa ääneni. Hyvät ruokaupat on jo.

Näyttää vahvasti siltä, että Imatran demarit tekevät kaikkensa, että häviäisivät tulevat kuntavaalit.

Mie äänestän sitä tai tätä puoluetta jos lupaavat sitä tai tätä. Tällaisia vaalien aattopäivänä. Saatte juuri sitä mitä ansaitsette.