Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Millon Lappeenrannan parkkimittarit saataisiin toimimaan lähimaksulla?!? Käteistä ei ole kellään enää!

Kiitos E-S:lle 20.5. Janne Yläjoen artikkelista palestiinalais-israelilaisen konflktin taustoista. Asiallinen kirjoitus ilman humanistista hysteriaa.

Millon Lappeenrannan parkkimittarit saataisiin toimimaan lähimaksulla?!? Käteistä ei ole kellään enää!

Jälleen kerran kävi selväksi ettei suomessa ole kansanedustajia vaan puolueenedustajia eikä täällä kyllä ole demokratiaakaan.

Väärää tietoa. Pidä nurmikko pitkänä, ei tule etanat, kun ajat lyhyeksi, nurmikko mustanaan siraetanoita ja kotiloita. Totta joka sana.

Kyllä tulee hyvälle mielelle, kun kulkee Kaukaan koulun ohi. Oppilaat ovat taas kerran tehneet kauniita kuvia ikkunoihin. Kiitos!

Mahtaakohan 60-85 vuotiaiden koronasairastavuus enää olla suurempi kuin nuorempien ikäluokkien. Jokohan viimemainittujen massarokottaminen kävisi kiinnostamaan lääkintäviranomaisia. Saattaisi HUS-Uusimaa-tilastointi kaunistua ja valtakunnallinen koronaluku yllättäen puolittua!

Herätkää rakennusvalvonta ja kaupunkikuvasta vastaavat! Iso kuplahalli aiotaan rakentaa arboretumiin? Tiedättekö miten se muuttaa perinnemaisemaa?

Suomessa on kadonnut suhteellisuuden taju näissä ilmastonmuutos touhuissa. Vaikka koko suomenmaa häviäisi maapallolta, niin sillä ei olisi juurikaan mitään vaikutusta koko asiaan.