Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Toivon, että uudeksi kulttuuritoimen johtajaksi valitaan henkilö, joka johtaa ja kehittää. Emme tarvitse johtajaa, joka haluaa olla itse kuvissa ja paistatella mediassa

Surullista on eduskunnassa pyörivä puherumba, jossa tämän ajan hyödylliset hölmöt pelaavat imformaatiovaikuttamisen peliä länsimaita hajottavien voimien pussiin.

Tätäkö varten kansanedustajat on valittu eduskuntaan? Tällainen ala-arvoinen kansanvaltaa uhkaava näytös saatu aikaiseksi? Miksi persut siellä jauhavat? Valtion maksama vaalitilaisuus!

Onnea Hannu Toloselle. Meni kulttuuripalkinto oikealle ihmiselle. Mukavaa Pariisin-matkaa. Olit työntekijöille empaattinen ihminen.

Kiviä katuun

Miten hallitus aikoo korvata eläkeläisille tämän puolikkaan indeksin menetyksen, kun hinnat inflaation vuoksi pompsahtavat. Miten puolittaminen vaikuttaa Lipposen tai silloisen ministeri Niinistön eläkkeeseen?

Eduskunnan täysistunto 14.5.2021. Poissa 93 kansanedustajaa. Näin se menee. Pääasia että palkka ja verottomat kulukorvaukset juoksevat.

Ilmarisesta olen saanut vuosina 1975–2001 eläketurvaselosteen. Niissä mainitaan,että eläke on sidottu Tel-palkkaindeksiin, jolloin eläke nousee kuten palkkataso. Onko puolitus ollut lainvastainen?

Valehtelu ei herätä patologisessa valehtelijassa omantunnonpistoksia tai häpeää.

Kyllä viimeistään nyt persut menettivät ainaskin minun äänen tahallisesta viivyttelystä johtuen.

Suomessa on historian suurin hallitus, 19 ministeriä ja 83 kallispalkkaista avustajaa. Kuudella ministerillä pärjättäisiin vallan hyvin kuten ennen vanhaan.

Toivon, että uudeksi kulttuuritoimen johtajaksi valitaan henkilö, joka johtaa ja kehittää. Emme tarvitse johtajaa, joka haluaa olla itse kuvissa ja paistatella mediassa. Meillä markkinoinnissa heitä riittää. Seuraan mielenkiinnolla tätä valintaa.

On ihme, ettei eduskunnan puhemiehistö voi todeta jossakin vaiheessa, että käsiteltävästä asiasta on kaikki mielipiteet tulleet esiin, kun samat puhujat on jo olleet pöntössä useamman kerran, ja ilmoittaa, että nyt on äänestyksen aika. Eihän tuossa kiusanteossa ole mitään tolkkua.

Arboretumin kannattajien työkalupakista löytyvät kiristys ja uhkailu, eivät todellakaan ole rakentavan keskustelun välineitä.

Niskan "koronatie" oli kovassa käytössä lauantaiaamuna 7 jälkeen. Imatran suunnasta 6-tieltä ajoi valkoinen paku pyörätietä pitkin Tiilitehtaan kadulle ja musta farkku toisesta suunnasta samaan paikkaan. Siinä olisi poliiseilla paljon hommia.

Ensin Business Finland lapioi rahaa koijarifirmoille mutta Euvostoliiton sääntöihin vedoten ei auttanut niitä, jotka olisivat tarvinneet. Nyt rahaa ei anneta suomalaisen koronarokotteen kehittämiseen vaan satsataan Sputnikiin.

Kun Malm hyväksyi Saarimäen viisumilaskun ilman asiallista perustetta, onko kysymyksessä lahjonta vai korruptio?

Persut häpäisevät koko eduskunnan. Vain SMP kai pitänyt moisia maratonipuheita, mutta sieltähän persut ovat kotoisin. Sama taktiikka.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka