Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Miksi roskat kanistereita myöten pitää viskata tienpenkalle?

Tienvarsia siivotessa pisti vihaksi, yhdellä pysäkillä 14 samaa merkkiä tupakka-askia ja 2 l tumppeja tyhj.pientar.+muut roskat. Saamarin hulttiot! Miksi roskat kanistereita myöten pitää viskata tienpenkalle?

Mitä hiton lepsuilua tuon koronatestin kanssa noiden Venäjältä palaavien jalkapallofanien kohdalla. Pakollinen palaaville ja omakustanteinen, samoin karanteeni. Ei lisää tartuntoja Suomeen!

Miksi Lauritsalan puotia ja pannua ei avata? Ryhmäkeskustelut ei korvaa kaveria.

Edesvastuutonta ja itsekästä lomailla viikkoja pääkaupunkiseudulla ja tulla altistamaan työkaverit ym. koronalle.

Saipan pitäisi panostaa nuoriin ja nälkäisiin pelaajiin eikä vanhoihin ja janoisiin

YkkösJakari

Eihän kivikylässä pidä puita kasvaakkaan.

Marianne Viinikaiselta erinomainen kirjoitus nuorten kesätöistä.

Noilla koronaohjeistuksilla ei ole mitään merkitystä, koska niistä ei ole mitään seuraamuksia. Ohjeistuksen laiminlyöjät tulisi ohjata yksityispuolelle, missä joutuvat itse maksamaan hoidon.

Kutilan kanava on muutakin kuin 400 metriä kannaksen puhkaisu. Eteläpäässä kanavaa on 100 metriä, toinen kannas ja Umian järveä. Noin 1000 metriä syvennetään koko pituudelta. On myös viitasammakot ja Umian hylky.

Mitäs vikaa viiskymppisen aivoissa on. Itse opiskelin insinööriksi viisikymppisenä. Kokemuskin merkitsee. Terävät aivot yli 75 v

Mattilan frisbeeradalle "virallisia" apuvälineitä kiekkojen lammesta poisnoukkimista varten! Saattaisi ympäristön puut kiittää.

USA:n presidentti Joe Biden ajaa maansa ilmastonmuutoksia sellaisella vauhdilla, että vihreisiin loikanneet kantakirja-stalinistit putoilevat kärryiltä.

Herää Green Leaf-Lpr! Järjestetään taidekilpailu, jonka teos "tuo esiin ilmastomuutoksen ehkäisemiseksi tehtävän työn merkitystä." Silti suunnitellaan samaa asiaa edustavan arboretumin puiden kaatoa! Keskustan puilla on merkitystä!