Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ostakaa halvempia autoja, jotta on varaa maksaa parkkimaksuja keskustassa

Jos kaksoiskuntalaisuus saadaan aikaan, hankin vapaa-ajan asunnon Kauniaisista ja pyrin asumaan siellä maksimiajan menettämättä kotikuntaani.

Kyllä hävettää! Ikea pelaa kiinteistöbusinesta lappeenrantalaisten kustannuksella. Sai aikoinaan tontin puoli-ilmaiseksi ja nyt taputtaa karvaisia käsiään!

EU:n virkamiehet uhkasivat Suomea "elpymispaketista". Oliko ihan klassinen "Rahat tai henki"?

Valkosen kanssa samaa mieltä: Lpr on kuin Tsernobyl. Kiitos nuoret suunnittelijat, ette arvosta kuin asfaltia ja betonia. Ei ole enää lehmusten kaupunkia.

Hieno kirjoitus Seppo Aholta "Linnoitus ja saunamaailma vastakkain" sekä hyvistä ja toimivista vaihtoehdoista joko Myllysaari tai Linnoituksen Pallon puoleinen läntinen ranta! Arvostetaan jo olemassaolevaa ja luodaan uutta!

Kaasinen kulttuurijohtajaksi niin ei oo pitkään, kun mieli palaa taas muualle.

Etelä-Karjalan maakuntaradio on lakkautettu. Tilalle on tullut Savo-Kainuun aamut ja iltapäivisin Kymenlaakson toimitukset.

Käsittämätöntä, miten jotkut urheilua harrastavat ilkeävät vain ladella, miten monta kenttää sitä halutaan ja kaikki keskustan tuntumaan. Nyt jarrut pohjaan ja selvitys, mihin seuralla on varaa!

Jos ne kaksi lohenpunaista orvokkiamppelia, jotka veit omaisteni haudoilta Ristikankaalta eivät riitä, kolmas löytyy tätini haudalta portista oikealle ja neljäs terassiltani. Sekä K-Raudasta 5,95 e kpl.

Sama maku

Kaksoiskuntalaisuus, eliitin keikarointia. Pitää olla kakkosasunto tai huvila muualla. Tuoksuu poliittiselta rahastukselta.

Toikansuon jäteaseman tien varressa paha ympäristön saastumisongelma. Kuka vastuussa?

Ihmettelevä

Ostakaa halvempia autoja, jotta on varaa maksaa parkkimaksuja keskustassa.

Haloo! Miksi Ikea jakelee sieltä tilatut tavarat Family Centerin pysäköintialueella, vaikka heillä on ihan ikioma todella iso liiketontti Mustolassa? Olisiko hyvä liikuntahallin paikka?

Eli ydinvoimaa Ranskasta, Venäjältä, mistä vaan takapajulasta, onko suomi ihan... I... I?

Sdp:n Heinäluoma : säilytetään Suomessa monipuolinen energiantuotanto, ydinvoimaa Venäjältä! Haloo!

Mattolaiturilla on myös käyttäjien toimintakykyä edistävä terveysvaikutus toisin kuin olutterassilla. Kalatkin tykkää pyöriä ympärillä. Ei mattoja myrkyillä pestä. Ehdottamasti säilytettävä! Kuivalla maalla ankeaa ja raskasta pestä.

Lappeenrannassa on aivan sama minne rakentaa, koska nykypäättäjät tekevät tästä kylästä oikeasti aution

YkkösJakari

Sisäliikuntahallin paikan perusteluna on Kimpisen kampuksen läheisyys huono. Kouluja ja koululaisia on muuallakin. Miksi kimpisläiset olisivat etusijalla? Lauritsalasta, Kesämäestä tai Sammonlahdesta on pitkä matka arboretum-hallille.

Sumeita rajoitusmääräyksiä. Terasseilla klo 17.00 asti ja ravintoloiden rajoituksia ollaan purkamassa. Kentällä ja sisähalleissa saa olla alle 20-vuotiaita rajoituksitta. PEPOn hallissa saa harjoitella kaiken ikäiset, mutta kaupungin kentille ei yli 20-vuotiailla ole mitään asiaa, vaikka luulisi ulkokenttien olevan kaikkein turvallisimpia. Mistä ihmeestä virus tunnistaa yli 20-vuotiaat treenajat?

Järkee vai ei

Luumäen demokratia? Eikö kuntalaiset ole päättäjänsä valinneet?

Tuli saunamaailma mihin tahansa, hinnoitelkaa saunamaksut kaikille sopiviksi. Ja eiköhän se halli Amikselle mahdu. Kompromisseilla saadaan usein hyvä tulos.

Uutelankadulla Lappeenrannassa asuu joku nuuskamällin lutkuttaja. Ei siinä muuten mitään, mutta imeksittyään hän syleksii ne kadulle, ja niitä piisaa ihan että melkein livettää.

Miksi Suomi rahtaa Amazonilta tehdyt ostokset Suomeen ilman veroja. Kova vero ostoksiin. Yritys ei maksa veroja tuloksestaan ollenkaan. Firma on rekisteröity Luxemburgin veroparatiisiin.

Olen asunut n. 50 vuotta LPR:n keskustan tuntumassa. Sinä aikana Kaukas ei ole koskaan haissut kuten nykyään. Missä ympäristöosaaminen?

Arboretumin Pappilanpellon välistä kulkeva kaunis sisääntuloväylä keskustaan itäsuunnasta rakas. Ei tarvitse istua puun alla nauttiakseen puistosta.