Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Onko oikein että meidän veneettömien lappeenrantalaisten täytyy antaa sataman parhaat paikat 150 veneenomistajan käyttöön? Ei todellakaan!

Olen kulkenut vesitornin suoraa vuosia. Armilan sairaalan takana oleva puisto on aina tyhjillään, nyt siitä on tullut tärkeä. En ymmärrä miksi.

Eksote uutisoi joku aika sitten, että eihän ulkomailta tuu koronaa. Oisko aika herätä todellisuuteen?!

Larisa Arminen, mihin sijoittaisit Halkosaaressa nykyisin olevat soutuveneet? Sinua kiinnostaa vain ökyveneiden sijoitus.

Onko oikein että meidän veneettömien lappeenrantalaisten täytyy antaa sataman parhaat paikat 150 veneenomistajan käyttöön? Ei todellakaan!

Ristikankaan hautausmaalta vierekkäisiltä haudoilta vietiin taas kukat. Nyt vietiin narsissit ja kaksi vuotta sitten kesäkukat. Eikö ole mitään pyhää ja kunnioitusta?

Pettynyt

Mielestäni mattolaituri sopii kyllä paremmin halkosaareen viereen, kuin saunamaailma. Miksi aina jotain pitää purkaa tai siirtää, että saadaan joku uusi tilalle. Rakentakaa se saunanne oikeesti sellaiseen paikkaan mihin pääse kätevästi autolla tai vaikka taksilla ja missä on p-paikkojakin.

Norppa-parka unohtui puoliväliriihi-basaarissa.

Marian aukiolle, Valtakadulle mahtui ennen taxit, linja-autot ym. iloisia ihmisiä, nykyään nyrpeitä naamoja ja tyhjiä kauppoja. Päättäjät hoi?

ihmettelen

Ahneella on huono loppu sanotaan. Ei siis liikaa norpansuojeluakaan ahnehtien ja kalastajien perusteltuja intressejä torjuen vaan yhteisesti sopien.

Suomalaisen perinteen mukaan sauna on hiljentymisen ja rauhoittumisen tyyssija, ei riekkumisen ja bilettämisen.

No hauskaa Wappua! Imatran vastaanottokeskuksen tartunnat oli vastaavan lääkärin mukaan odotettu tulos? Kaksi viikkoa sitten oireet ilmenivät ja 28.4. vasta joukkotestaus? Alkuperäinen lähde ei selvillä. Unohtui testaa, jäljitä.... "tauti hiljaa levinnyt tiiviissä tilassa" toiminta ripeätä kuin kehysriihessä.

Sympatiat edustaja Räsäselle. Tarkastella sopii Suomen lain pykäliä! Turtiainen päästelee aivopieruja, mutta kiihottaa"laillisesti". Räsänen siteeraa Raamattua ja sitä tutkintaan. Menikö oikein?

Maskien käyttö tv-haastattelussa on naurettavaa. Virkamiehet ja poliitikot haluavat suuressa viisaudessaan opettaa kansalaisia kuten leikki-ikäisiä lapsia. Se on kuin puskista huutelua. Meillä on oikeus nähdä kuka puhuu.

Kiitos valtakunnansyyttäjä erikoisine oikeuskäsitteinenne silmieni avaamisesta. Olin jättää vaalit väliin. Nyt menee ääni varmasti kristillisille.

Onko kokoomus eurooppamyönteinen puolue? Kaataako elvytyspaketin?

Persueliitti on pettynyt kun hallitus pääsi sopuun, on tullut hölmöjä kommentointeja ei mitään vaihtoehtoa, kuten ei ennenkään.