Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Miksi EKJH rakentaa kaasutankkausasemia, kun autonvalmistajat on luopumassa kaasuautojen valmistuksesta?

Tänne viestinä info@europeangreencapital.eu suoraan palautetta sihteeristölle arboretumiin liittyen. Näin Green Leaf iloittelu toimii käytännössä.

Offroad-automiehillä ei bensan hinnankorotukset tunnu missään. Vielä on varaa elvistellä grillillä.

Marinin hallitus haluaa lisää verotuloja yrityksiltä. Aloitetaan Kojamosta, jonka veroprosentti on nyt 0. Kojamo luokitellaan yleishyödylliseksi, kuten moni muukin yritys, jossa on AY-liikkeen leima.

Onnea Ari, onnea Juhani. Hyvät valinnat.

Imatran kaupunginjohtajvalinnassa painotettiin kunta -lan kokemusta, verkostoitumista kunnissa, talousosaamista, yhdenvertaisuutta, osaamista kunnan hallinnosta jne. Myös osaaminen muutenkin kuin itsekeksityillä papereilla, ja valinnassa pitää noudattaa hyvää hallintotapaa. Myös mainittiin, että ei ole aikaa alkaa johtajana "työelämään tutustumalla tai olemalla harjoittelija. Miten Luumäellä?

Ei Willimies ole plagiointi, hän vain muutti etelämmäksi.

Sinä joka veit Sammonlahden rantametsästä puukiipijälinnulle laittamani pöntön, laita asianmukaiseen paikkaan, että lintu löytää sen tänäkin kesänä.

JEV

Miksi EKJH rakentaa kaasutankkausasemia, kun autonvalmistajat on luopumassa kaasuautojen valmistuksesta? Skoda tekee vielä mutta lopettaa.

Onko nykyään kunnissa tapana jättää kunnanjohtajavalinnassa taustat tutkimatta ja ohitetaan tehtävään sopiva työhistoria? Näyttäisi siltä, että otetaan kuntaa johtamaan harjoittelija, jolla ei vastaavaa kunnanjohtajakokemusta ollenkaan! Luumäki ja Imatra nyt äkkiseltään tulee heti mieleen.

Ei Luumäen uusi kunnanjohtaja ota hallinnosta löysiä pois vaan uuvuttaa johtoryhmän, koska vaatii jatkuvaa opastusta ja ohjausta sekä haluaa itselleen sihteerin.

Ostettiinko Erkki Saarimäen ääni viisumilla?

Lappeenrannan keskusta on niin pieni, että vaikka kaikki puut arboretumista suunnitellun hallin tieltä kaadetaan, kävellen löytyy puita ihailtavaksi ja halailtavaksi mielin määrin .

Halli pystyyn

Lemi perustaa uuden hallinnon viran! Järkyttävää toimintaa talouskriisin kunnassa.

Lappeenrannan vaakunan Willimies esiintyy jo vuoden 1652 Lappeenrannan sinetissä.

Matti