Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Paimion parantolasta matkailuhelmi. Tiurun vähintään yhtä komeasta parantolasta raunio

Saunamaailma vastarakennettujen venelaitureiden viereen? Onko vesi puhdasta? Puretaanko laiturit seuraavaksi?

Onko kunnanjohtajan valinnassa kansalla mitään sanottava? Ei. Millä perusteilla virkaan valitaan, kiva kehujen perusteella vai superammattilainen? Vai onko niin, että kun osaa hyvin "harhaanjohtaa" päättäjiä sillä perusteella saa paikan? Eikö osaamista enää kunnioiteta?

Maahan muutama vuosi sitten virtasi mojova määrä pakolaisia. Voisiko saada selvityksen, miten ovat kotoutuneet, montako on työelämässä veronmaksajana? Entä sosiaaliturvalla elätettävänä ja miksi?

Lemillä rahaa riittää, kun hallinto paisuu.

Nyt eteläkarjalaiset, toimitaan vastuullisesti koronaohjeita noudattaen, jotta saisimme paremman kesän. Tämä koskee meitä kaikkia.

Toivottavasti Lappeenrannassa on mahdollisuus drive in -äänestämiseen. Silloin äänestän.

Onhan nyt varmasti kaikille tullut selväksi että paperin kysyntä maailmalla romahti, kun näillä suomalaisilla karvaperseillä on niin kovat palkat.

Hienoa, nyt Rutolan kattoa vailla oleva, graffitein koristettu muuntamorakennus, joka toivottaa tervetulleeksi Lappeenrantaan, on myös Unescon maailmanperintökohde.

Paimion parantolasta matkailuhelmi. Tiurun vähintään yhtä komeasta parantolasta raunio.

Eikö Suomessa voitaisi lailla säätää siirtyminen muovisista ostoskasseista paperisiin?

Kuka tulee Lappeenrannan satamaan mennäkseen saunaan? Hiekkalinnaan ennemminkin. Mikä on nykyisten parkkihallien käyttöaste?

Politiikasta on tehty mörkö, jolla pelotellaan lapsia ja nuoria. Minulle kerrottiin, että se on yhteisten asioiden hoitamista, ei jonkun puolueen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka