Estarit | Tyylikkäät muikut, mutta miksi ne laitettiin nurkan taakse?

Politiikassa ei ole kysymys niinkään kuntalaisten olojen ja palvelujen kehittämisestä, vaan hyvistä lehmänkaupoista. Taisi Luumäki todistaa tämän väitteen oikeaksi

Kohta tulee "puhistettua" tonttimaata myyntiin Luukkaansalmensillan viereen kuten kanavalla, pikisaaressa ja Viipurin vanerilla tehtiin.

Kompromissi. Rakentakaa sisäliikuntahallista kansihalli, niin mahtuu puut kasvamaan alla, ja saadaan uusi turistinähtävyys samalla.

Kimpinen on jo kauan ollut urheilun keskiössä. Tilaakin vielä ja puita kaadettavaksi. Korkeuseroja ja parkkejakin. Miksi ahtautua Amikselle, kun se on jo toimiva noin? Menisi liikennekaupunkikin liian kauas keskustasta. Jättäkää rauhaan.

Ihmettelevä

Tyylikkäät muikut, mutta miksi ne laitettiin nurkan taakse?

V. 1963 Suomen markka uudistettiin ja 100mk tuli 1 mk. V. 2020 Marin uudisti euron siten, että entinen miljoona on nyt miljardi, ainakin lainanotossa.

Koikkalaisen kirjoitus arboretumista oli täyttä asiaa. Näinkö Lappeenranta vaalii "vihreän kaupungin" mainettaan.

USA:n ja EU:n ei tarvitse kun laittaa Boeing ja Airbus matkustajakoneet varaosa- ja huoltosaartoon Venäjällä, niin tämä sotaa lietsova diktatuurivaltio on pahoissa vaikeuksissa.

THL saa katsoa peiliin tiedotuksensa vaikutuksesta rokotevastaisuuteen. Ensin Astran maine ja nyt tämä ikärasismi! Eksotelta ei ole kutsua tullut riskiryhmäläiselle 23.4. mennessä?

Yle RadioSuomi ei saa väsyä koronan estotoimien, määrien tiedottajana, kun virusta on. Malliksi käy RadioPooki ja Suomen parhaat piristäjät – Onnea :)

Enpä olisi entisenä imatralaisenakaan halukas Lappeenrannan kainaloiseks ja käsikassaraks. Ihan pelottava ajatus.

Eurooppa on kohta Saksan tilanteessa 1. maailmansodan jälkeen. Rahaa painetaan yllin kyllin kaikkien tarpeisiin. Leipäkin maksoi yli miljardi markkaa

Vladimir Putin onnitteli Paavo Lipposta 80-vuotispäivänä siitä hyvästä, että Paavo 350 000 euron korvausta vastaan järjesti Nord Stream kaasuputken Suomen talousvesille.

Sairaanhoitaja Sari Kuittohan sen tietää, Astra Zeneca on turvallinen ja tehokas. Uskokoon ken tahtoo, minä yli 65 en ainakaan.

Median tehtävä on tarttua hämäriin poliittisiin päätöksiin ja kaivaa niiden takana oleva suhmurointi esiin (Marja Sannikka 23.04)

Mikä helkatti näitä kunnan päättäjiä oikein vaivaa? Taas ollaan tekemässä päätöstä kuntalaisten mielipidettä vastaan tässä arboretum-asiassa. Kukahan lobbari on ollut ja kenen asialla?

Uskmaton on Arto Bryggare itse. Hanketta ei olla kaatamassa, nyt ei ole ymmärtys riittänyt. Luuleeko hän, että kaikki asuu keskustassa. Lapset kuskataan autoilla urheilujuttuihin. Paremmin parkkipaikkoja on Kisapuistossa ja muutenkin paikka parempi. Jos AB on joskus asunut täällä, on jäävi puuttumaan näihin asioihin. Huomaa, ettei ole ymmärtänyt, mistä kyse.

Tämä hallitus on paras hallitus. Vaalit tulevat, eivätkä karkaa mihinkään. Ei myöskään äänet katoa. Ensin kansa äänestyskuntoon

Onneksi olkoon ukko tai mummo, kun olet päässyt siihen tilaan, ettei väliä miten sinua hoidetaan. Meitä on vielä iso joukko, joilla sokeri sulaa suussa ja järki pelaa oikeesti. Älä huolestu.

Lipponen sai Putinilta ruusuja ja Halonen kissan. On se Putin ylin ystävä

Kannattaa muistaa, että Jorma Kallio yhdessä Raimo Maarasen kanssa tuhosivat Linnoituksen yö -tapahtuman. Rahat eivät riittäneet, kun suuruudenhulluus iski.

Viheralueet ja puusto viilentävät kaupunkia, sitovat hiilidioksidia ja parantavat ilmanlaatua. Säilyttäkää arboretum kokonaisena ja olkaa tyytyväisiä että Lappeenrannalla on sellainen. Arboretum ei ole muutama risu eikä perintömetsä korvessa.

Vanha akka korven takaa

Luumäkeläistä kuntademokratiaa? Lukuisia Estareita, yli 800 nettikeskustelun nähnyttä, 130 keskustelua kommentoinutta, 1030 valintakokouksen katsonutta ja kuntapäättäjät eivät päätöstään julkisesti perustele.

Ottaa se korona koville Mälkiän eläkeukkoa, kun koko päivän kyttää kameran kanssa naapuria, joka siivoaa pihaansa, ettei vain yhtään lehteä lennä heidän puolelleen. Sitten huutaa ja mölyää kameransa kanssa. Hoh, hoijaa!

Missä sisäliikuntahallin parkkipaikat?

Ruokolahdella sähelsi persut, Imatralla demarit sössii kaupunginjohtajan valinnan. Nuori herra Niskanen, etkö tiedä että kaupunginjohtajan työ ei ole aatteen puolesta taistelemista vaan kuntalaisten hyväksi tehtävää työtä! Kokemuksessa ja osaamisessa Kaisa Heino voittaa 100–0!

Tehkää järkevä valinta

Mie ainakin luotan täysin tähän hallitukseen. Ovat Marinin johdolla selvinneet hyvin hankalasta koronatilanteesta. Tuo kepun känkkäröinti askarruttaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka