Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lappeenrantalaiset haluavat tietenkin lappeenrantalaisen Imatran kaupunginjohtajaksi. Onko oma lehmä ojassa?

Se kunnallisvaaliehdokas joka vaatii netittömille oikeutta elää ilman nettiä saa varmasti ääneni.

Tuhannet kiitokset Ensio Koikkalaiselle (E-S 22.4.2021)

Kyllä suomalaiseen kuntademokratiaan kuuluu oikeus arvioida/arvostella päättäjien tekemiä päätöksiä myös jälkikäteen. Etenkin jos päätökset on tehty kyseenalaisin perustein.

Hallitus, fiksujen suomalaisten avullakin, ovat onnistuneet koronan ja talouden hoidossa ehkä parhaiten koko Euroopassa. The New York Timesin kirjoituksen mukaan Suomen onnellisuutta uhkaavat eniten työttömyys ja äärioikeiston kannatuksen nousu.

Imatran tulevan kaupunginjohtajan pitää asua Imatralla. Se on itsestäänselvyys.

Lappeenrantalaiset haluavat tietenkin lappeenrantalaisen Imatran kaupunginjohtajaksi. Onko oma lehmä ojassa?

Miten on mahdollista, ettei riskiryhmään kuuluva voi itse valita saatavissa olevaa k-rokotetta, vaan THL määrää mitä kullekin annetaan.

Luuleeko Kepu todella, että kannatus nousee kohisten kun nimittävät Tiilikaisen lahjavirkaan. Miten takapajusta toimintaa, tuulahdus tupailloissa!

Kyllä pölisee kun harjakone menee, ei luulisi Suomessa että on vesi noin kortilla.

SaiPalla ja Ketterällä junioritkin on tuotu muualta ku kaakon kulmalla ei oo ihmisillä varaa ylikalliiseen lätkään. Sitä paitsi onko täällä hyvät harjoitus mahikset nuorille ku kaikesta pitää maksaa?

YkkösJakari

Mitä kertoo kaupunkisuunnittelun tasosta, kun jäähallia yritettiin ahtaa liian pieneen tilaan keskustaan ja nyt sisäliikuntahallia arboretumiin? Molemmissa tapauksissa myös ummistettiin silmät pysäköinnin vaatimalta tilalta.

Vaalit lähestyy ja parjauskampanjat senkun kiihtyy. Kun näkee kuka on kohde, tietää ketkä ovat asialla. Malttia, ettei tule sanottua liikaa.