Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Vihdoin joku kirjoittaa Lauritsalan terveyspalveluiden alasajosta. Kiitos siitä. Jos joku vaaliehdokas ihan oikeasti lupaa ajaa Lauritsalan asioita, äänestäisin! Puolueesta viis.

Lieneekö Suomessa toista kaupunkia missä kaupunkisuunnittelu on näin totaalisesti pettänyt kuten täällä meillä. Kukaan ei viihdy keskustassa ja siellä käyvät tulevat kiireesti pois.

Voi luoja sitä jätteen määrää, mikä oli kädestä heitetty pitkin alatoria. Roskaaminen huipussaan. Ei jären ripettä päässä, mutta muuten ollaan niin "kuuleja" ja muka sivistyneitä onnellisia!

Vihdoin joku kirjoittaa Lauritsalan terveyspalveluiden alasajosta. Kiitos siitä. Jos joku vaaliehdokas ihan oikeasti lupaa ajaa Lauritsalan asioita, äänestäisin! Puolueesta viis.

Voi voi Ketterä ja Saipa teillä on täysin ostoporukka. Missä omat pelaajat?

Imatran demarille ei tarvitse olla pätevä kunhan on sopiva. Ällöttää tuollainen toiminta, että kokemus ja osaaminen aiotaan sivuuttaa aatteen vuoksi. Onko Imatralla varaa tuollaiseen hölmöilyyn.

Työnhakijan työkokemus, sen soveltuvuus haettuun tehtävään ja saavutukset aikaisemmissa töissä pitää olla valintaperusteina työnhakijaa työhön valittaessa. Oliko Luumäellä näin? Kyllä näitä asioita voidaan myös jälkikäteen arvioida/arvostella. Myös päättäjät voivat sortua vääriin päätöksiin ja kuntalaisilla oikeus arvostella myös näitä päätöksiä.

Ulkomaan kauppa nousuun rokotuspassin avulla? Minulla on ollut jo yli 30 vuotta rokotuskortti juurikin ulkomaan projekteja varten. Turhaa verovarojen tuhlausta koko touhu!

Haloo kuuleeko AY-liike siellä syvässä poterossaan? Jurakausi ja dinosaurukset samoin kuin pääluottamusmiesinstituutio irtisanomiskieltoineen ovat jo menneet. Nyt eletään 2000-lukua. Voi hyvää päivää, herätkää nyt jo!!

Tekevätkö Vas. ja SDP välikysymyksen, kuten 2008 Kemijärven kohdalla, nyt Tytti Tuppuraiselle? Ei taida kantti kestää, nyt riittänee kun kääntää takin nurinpäin. Eihän toveri toveria käy nokkimaan.

Pian nähdään ymmärtääkö hallitus eron tuotannollisten ja päätösperäisten työpaikkojen välillä. Edelliset tuovat hyvinvointia ja verotuloja. Jälkimmäiset lähinnä lisäävät valtion menoja ja velkaantumista. Saas nähdä?

Minkälainen ajatusmaailma on ihmisellä, joka syyttää Marinia koronan tuomasta kurimuksesta. Kuka olisi pistänyt paremmaksi, ei ainenkaan entiset.

Etelä-Saimaa 19.4.21. Kysyn näyttelyistä: Missä sijaitsevat Galleria Pihatto, Taidekeskus Itä ja Täky-galleria? Kertokaa aina myös osoite. Kyllä tapahtuman osoite on aina välttämätön.

Metsäteollisuus on auringonlaskuala.

Korona-epidemia on aiheuttanut paljon harmia. Ehkä sentään joku positiivinenkin vaikutus, kuten että väki on hakeutunut hallien lauteilta laduille raikkaaseen ulkoilmaan. Toivottavasti pysyvä muutos. Kansanterveys kiittää!

Kuka ihme ammuskelee viikoittainen iltasella, myös pimeän aikaan Taipalsaarella? Laukauksia aina useampi putkeen.

Hölmöillään valinnoissa myös kunnissa ja kuntayhtymissä. Osaamista puuttuu valintahetkellä, eikä sitä ole tullut lisää myöhemminkään.

Mestiksen finaalit alkoivat: Ketterä ja Hermes suhaavat viidessä päivässä kolmesti Imatran ja Kokkolan väliä. Olisi voinut ottaa esimerkkiä SM-liigasta - korona ja hiilijalanjälki huomioiden!

Mihin menivät vanhushuoltoon tarkoitetut rahat, miksei ollut korvamerkittyjä. Hävisivät kuin tuhkatuuleen.