Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Eiköhän voisi loppua tuo todella ikävä Luumäelle valitun kunnanjohtajan moittiminen. Kuvitelkaa itseänne kohdeltavan näin.

Eiköhän voisi loppua tuo todella ikävä Luumäelle valitun kunnanjohtajan moittiminen. Kuvitelkaa itseänne kohdeltavan näin.

Mistä suuret erot Eksoten ja THL:n ilmoittamissa koronaluvuissa? 16.4. (pe) Eksote ilmoitti 32200 saanut koronarokotteen (26% väestöstä) HS:n sivuilla 19.4. (ma) Etelä-Karjalassa rokotettu 29300 (23% väestöstä)? Pitäiskö Eksotenkin tehdä huoltokatko?

Kiitos hienosti tehdystä työstä ja hoidosta EKKS:ssa.

Ismo

Yli-Viikari on valtiohallinnon ainoa täyspäinen. Ymmärsi että vähiten vahinkoa tapahtuu kun nää tontut maksetaan kotiin.

Etelä Karjala hölmöilee oikein kunnolla joka kunnassa, mikä mättää? Aivan täysin vääriä henkilöitä valitaan kunnan johtoon, miksi kunnat kurittaa itseään? Luumäki "hyvä" esimerkki, miten Ei pitäisi kunnassa valita johtajaa!

Pitääkö pilata Kanavansuun kansallismaisema tiiviillä asuntorakentamisella? Kauskila meni jo...

Armilankadulla Armilansairaalan kohdalla maantiessä on monttu jota autoilijat väistävät mikäli sen huomaavat. Mihin teiden kunnossapidosta voi huomauttaa?

Keskusta sanoittaa hallituksen riihessä työväenlaulut uusiksi. "Riistäjät ruoskaansa selkäänne soittaa, vastassa Annikan armeija on"

Tykkimäen sauna on ahdas ja sokkeloinen eikä tarjoa mitään erikoista. Kuivassa Kouvolassa kelpaa kaikki. Saunamaailmassa pitää olla jotain kokemisen arvoista.

Hyvinhän se velkarahakin on yrittäjille kelvannut. Entä jos rahaa ei olisi ollut. Kauhea poru ja parku heitteillejätöstä arvattavasti

Onko tasa-arvoista,että yksi ikäryhmä, 65-69 vuotiaat, pakotetaan ottamaan Astra Zeneca adenovirusrokoite: vanha tekniikka ja todetut sivuvaikutukset eikä todennäköisesti suojaa afrikkalaista muunnosta vastaan, eikä edes tutkittu vaikutuksia ikäryhmälle 65-69v! Ainoa vaihtoehto: jäädä ilman rokotuksen suojaa!!!

kävi miten kävi!!!

Jos Tykkimäen sauna on Lpr:n saunamaailman esikuva kannattaa koko ajatus unohtaa. Sauna ei ole suomalainen keksintö mutta hyvillä ideoilla voimme omia sen itsellemme.

Skeittipaikka oli Kirkkoherranlahden kentällä. Kolinaa riitti aamuun asti!