Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | 6-kerroksiset talot ovat nyt muotia, maisemasta viis. Kaupunkimme nykyinen suunnittelijapolvi pitäisi panna junaan ja lähettää sinne mistä tulivatkin!

Ottakaa mallia Kouvolan Tykkimäen saunasta. Viihtyisä ja hyvällä paikalla! Miten E-Karjalassa on niin vaikeaa saada aikaan toimivaa liiketoimintaa?

S.L.

6-kerroksiset talot ovat nyt muotia, maisemasta viis. Kaupunkimme nykyinen suunnittelijapolvi pitäisi panna junaan ja lähettää sinne mistä tulivatkin!

Millä oikeudella kaupunki pitää verovaroin hankitut ulkoalueiden penkit lukkojen takana? Moni vanhus on taantunut ja lopettanut ulkoilun, kun ei "taukopaikkoja" ole kuin linja-autopysäkeillä.

Eksote rokottaa tehokkaasti ja sujuvasti IsoKristiinassa. Hyvää palvelua. Kiitos.

Pidetäänkö Suomessa tilastoa yli 65v kuolleista, jotka ovat saaneet Astra rokotuksen ja kuolleet mahdollisesti sen aiheuttamiin sivuoireisiin? Kiinnostaako ketään kuoleman syy?

Tytti Yli-Viikarin motto: "Keskity asioihin joihin voit vaikuttaa". Kuten veronmaksajien rahoilla hankittujen lentopisteiden käyttö henkilökohtaisiin tarkoituksiin?

Luumäki tähtää keskiajalle, kunnon takapakki pistää ihmiset ajattelemaan, jopa kunnan päättäjät! Taisi lirahtaa housuihin kunnanjohtajan valinta!

Marinin hallituksen tähänastiset saavutukset: ennätysmäinen valtionvelka, julkishallinnon kulujen roima lisäys ja työttömien määrän suuri lisääntyminen. Kaikkia ei todellakaan voi kuitata koronalla.

Ihan tolkutonta on kiima saada aina uudelle suosikkiharrastukselle oma halli. Älytöntä käyttää verorahoja tällaiseen. Jos harrastajat haluavat hallin, varmaan seura voi sen heille kustantaa.

Kyllä jaksetaan kantaa syömät ja juomat, mutta roskia ei jakseta kantaa roskikseen. Autosta lentää tyhjät pakkaukset tien varteen. Kotikasvatuksessa puutteita tai korvien välissä.

Pomot voisivat kertoa työmaiden raksamiehille, että tarpeet tehdään vessaan. Ei ihmisten nähden toisten nurkkiin tai parkkipaikalle.

Näyttää olevan TEKNOSAFE-hallilla niskalla aika hiljaista, voisko Nurmi ilmoittaa veronmaksajille millo on "maksaja" tulossa..

400.000e.!! (iso raha)

Kiitos Marja-Liisa Vesteriselle, että puolustatte Sammonlahden ja koko länsialueen sekä Lauritsalan asukkaiden palvelujen saamista!