Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nakit voi pakastaa ja ottaa syötäväksi vaikka 1 kerrallaan. Kannattaa pakastaa vähän irrallaan toisistaan.

Hallituksen päätös sulkea ruokaravintolat sekä suositus vältellä erikois- kivijalkaliikeitä on saanut aikaan sen, että väki tungeksii nyt suurissa elintarvikemarketeissa. Päätökset ovat merkinneet myös, että jo vuoden enemmänn tai vähemmän vaikeuksissa olleet yritykset vetelee nyt viimeisiään. Sen sijaan SOK:n sekä Keskon karkkipäivät jatkuvat.

ES 1.4. Markus Malmi on turhaan huolissaan Saimaan kanavan ruuhkautumisesta. Ei näy laivoja juuri koskaan. Kauhea vuokra, kiinni talvella yms. Lakkautettava.

Juna meni jo, mitä tuli mahdollisuudesta sammuttaa tulipaloa siellä missä palaa, sanovat virologit yliopistoissa ja THL. Maakuntien kansanedustajat ajattelevat vain omia äänestäjiään.

On se kummaa: perustuslaki kieltää koronapandemian torjunnan.

Voisko parjaus loppua? Ketä harmittaa? Kopra pitää hyvin Etelä-Karjalan puolia.

Kuunteleppa tarkemmin mitä Kopra sanoi, vai sekoitiko toimittajan kysymyksen

Jo toinen kerta, kun oikeuskansleri on kykenemätön laillisuusvalvontaan hallituksen toimista. Ei huomannut hallituksen aikomusta toimeenpanna esitystä ilman eduskunnan käsittelyä, ja nyt tämä hallituksen esityksen substanssisillällön puutteellisuus liikkumisrajoituksista. Joutaisi valtio-opin kertauskurssille, jos ei muutoin huomaa vetää oikeata johtopäätöstä toimimisistaan.

Pääministeri on puhunut vuoden koronasta kuin papukaija! Eläintiede on todistanut, että papukaija ei mitään ymmärrä, vaan matkii puhetta?

Lemin hyödyksiasemalla sain taas ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kiitos.

Tuo Sirkka, Minä ja Pekka puolue jälkeläisineen on saanut jytkyjä katteettomilla lupauksilla ja suurilla puheilla. Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

Miten voi olla mahdollista, että kunta valitsee kunnanjohtajaksi kokemusta omaamattoman, pian elököityvän, kun valittavissa olisi ollut pätevä ja kunnioitettu kunnanjohtaja? Sahaako tämä kunta poliitiikallaan omaa oksaa?

Me suomalaiset olemme höynäytettävissä. Uskomme, että räksyttämällä ja välikysymyksiä tekemällä tämä korona on saatu pidettyä aisoissa. Onko todella näin vai olemmeko menossa trumplandiaan?

Nyt on Parikkalassa kunnanjohtaja, jolla on rotia palauttaa kunnan luottamusmiesorganisaatioonkin normaali demokraattinen kärjestys. Hienoa!

Uskonnon varjolla voidaan näemmä valmistaa vaikka viinaa. Teeppäs tavallinen tahvo silleen ja oot heti käräjillä.

On hyvin mahdollista, että valtionyhtiö Fortum päätyy USA:n pakotelistalle Uniperin ja North Stream 2 kytkösten vuoksi.

Nakit voi pakastaa ja ottaa syötäväksi vaikka 1 kerrallaan. Kannattaa pakastaa vähän irrallaan toisistaan.

Onhan se moraalitonta, kun Björn "Nalle" Wahlroos on sijoittanut miljooniaan pikavippiyhtiöihin. Ahdingossa olevilta ihmisiltä pitää viedä kaikki.

Täällä ihmiset seisoo ruokajonoissa ja valtion rahoja käytetään hulvattomasti! Kuten VTV/Yli-Viikari ja miten paljon? Näitä on. Eläkeläinen

Nyt ELY-keskusten jonnenjoutavat tarkastajat ja peltolohkojen mittaajat vahtimaan kasvomaskien käyttöä. Olisi jotain järkevääkin tekemistä!

Teemu

Suurkiitos liikuntatoimelle hiihtoladuista! Kiitos myös kanssahiihtäjille hymynaamoista. Rantaraitilla tavataan!