Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Voisiko joku lääkäri perustella tätä lasten maskisuositusta skeptikoille? Etäkoulu olisi ollut parempi vaihtoehto.

Brandt-Ahteelta hyvä kirjoitus. Olen itse aina ollut harmissani, kun perheemme sosiaalityöntekijä on vaihtunut.

Vanhat sedät neuvovat hallituksen nuorille ministereille, mitä tulee tehdä. Sitten kaikki hyvin.

Kun muuta tekemistä ei ole, 19 ministeriä, 85 avustajaa ja kansanedustajat puuhastelevat lillukanvarsien kimpussa. Samaan aikaan kansalaisia sairastuu koko ajan lisää.

Voisiko joku lääkäri perustella tätä lasten maskisuositusta skeptikoille? Etäkoulu olisi ollut parempi vaihtoehto.

Kyllä huvittaa ja käy sääliksi kokoomusta. Puoluetta johtaa sarjakuvalehdestä tuttu hahmo vänrikki Nappula. Pikkuruinen räkyttäjä joka pilaa koko puolueen maineen.

Olen 75-vuotias ja kun saan kutsun rokotettavaksi, voiko kutsuun laittaa, mitä rokotetta käytetään. En aio ottaa Astraa, joten turhan matkan säästämiseksi.Vain Pfaizer kelpaa.

Kesällä niin lappeenrantalaiset kuin turistitkin viettävät aikaa sataman ja Myllysaaren alueella sekä kauppatorilla. Muut aukiot eivät houkuttele ilman pop/rocktähtiä. ja tämän voisi vain hyväksyä. Aukiot kauniita sellaisenaan.

Hyvä kirjoitus Jyri Hänniseltä Lappeenrannan korkeista asumiskustannuksista. Missä konkreettinen kustannusten alentamissuunnitelma ja sen toteutumisen valvonta? Valtuustokausi päättymässä ilman tekoja.

Onko nyt niin, että laitetaan vanhempi väestö koekaniineiksi ja käytetään heihin tätä Astra-rokotetta. Jos saavat tulppia ja kuolevat pois, niin yhteiskunta ei menetä muuta kuin vain verorahat.

Voi meitä onnellisia! Kyllä löytyy telkkarin uutisiin ja ajankohtaisohjelmiinnäitä valittajia ja tukien hakijoita. Mistä nämä tyytymättömät ne oikein kaivellaan? Tätäkö se onnellisuus on?

Hallituksen pitää laittaa itselle ensin ulkonaliikkumiskielto, silloin vahingot olisi minimoitu.

Rrvoisa rouva omaisensa menettänyt. Osanottoni. Yksin jäin minäkin. Maakunnan tapa, mutta nilkkaan kolahtaa! T. Pohjanmaan poika

Miksi lukiolaisten etäkoulun mahdolliset hyödyt (haitathan jo tiedämme) halutaan tuhota sallimalla opettajien pitää halutessaan päättöviikon kokeet lähinä koululla?

Jokainen meppi jokaisesta puolueesta kieltäisi rokotteiden jakamisen Eurooppaan ilmaantuvuuden mukaan. Sama varmaan pätee myös Suomen maakuntiin.

Se joka syyllistävään sävyyn täällä vinkuu maskeista, käsidesistä, kauppareissun käpälöinnistä. Mieti voit itse olla se oireeton levittäjä.

Kuukausi sitten Astra Zeneca -rokotetta sai antaa Suomessa vain alle 70-vuotiaille, sitten se laitettiin viikoksi hyllylle ja nyt sillä rokotetaan vain yli 65-vuotiaita! Minkähän merkkisen piikin mahdankaan saada, kun vuoroni koittaa ?

70-vuotias vanhus

Kyllä on esaimaan verkkopalveluiden uudistus malliesimerkki siitä kun toimivasta tehdään toimimaton ja sekava. Hyi olkoon.

Vuorteinmäen alueella asustaa eräs nisäkäsharvinaisuus, joka lienee nyt muuttanut pois alueelta. Pientä selvitystä juttuihin, joita julkaisette edesvastuuttomasti

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka