Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Onkohan tarkoitus kasvattaa korona-aikana uusi kukkia? Luonnossa näkyy erittäin paljon maski-istutuksia.

Estareista näkyy tulleen PS:n markkinointikanava, tiistain lehdessä puolet oli PS propagandaa. Muka isänmaan asialla, hyvä vitsi!

Tapsa

Kotimainen nenään annettava coronarokote olisi jo valmis, jos se olisi saanut julkisia varoja vuosi sitten. Miten tällaiselle hallitukselle voidaan uskoa yhteisten asioiden hoito?

Jos mitään ei oltais tehty, niin mikä olisikaan koronaan kuolleitten määrä silloin Suomessa? Miettikääpä sitä.

Etelä-Saimaa teki hirveän kulttuurihistoriallisen rikoksen hävittämällä kaikki vanhat uutiskommentit nettiuudistuksen yhteydessä!

Onko se niin vaikeaa tehdä kahta asiaa, jos on maski esim kaupoissa, niin käsidesi unohtuu tai ei välitetä käsidesistä, ei kun koppa naamalla levittämään tai hankkimaan itelle, se on kuitenkin keskimäärin iso luku mitä tulee käpälöityä kauppareissulla.

Vastuuntunnoton viruslinko saakoon syytteen pahoinpitelystä jokaiselta tartuttamaltaan.

Eksoten koronanyrkki pakottaa lapset kouluun? Kerrotte varmaan, kuinka toimia, jos lasta ei uskalla päästää kouluun?

Jouni Kempiltä fiksu kirjoitus valokuituverkosta.

Nenähengitys ja hyräily voi antaa suojaa koronavirusta vastaan. Nenäonteloissa syntyvää typpioksidia testataan USAssa koehoitona.

X

Kyllä risoo, hetkellinen koronarokotus ja maksullinen pysäköinti. Eka poliitikko, joka ratkaisee tämän piiloverotuksen ja kansalaisten kusetuksen on paikkansa ansainnut. Et sillee.

Onkohan tarkoitus kasvattaa korona-aikana uusi kukkia? Luonnossa näkyy erittäin paljon maski-istutuksia. Miten voi olla niin vaikeaa jättää ne roskiksiin eikä heittää luontoon?

On monia muitakin syitä olla käyttämättä maskia kuin astma. Ei yleensä näy ulospäin, joten ei tarvii tuijotella.

Kaaduin Armilankadulla 15.3 klo 7.55. tuhannet kiitokset naiselle ja miehelle, jotka pysähtyivät auttamaan ilmeisesti . Nyt pystyn jo käyttämään kännykkää.

Säikähtänyt

Eikö tosiaan rajalla vieläkään pakkotestejä, vaikka demarikansanedustaja niin naama punaisena eduskunnassa väittikin.

Jos joku viruslaboratoriossa epäilee syyllisyyttään, että nyt se Koronapiru karkasi, niin tekee varmaan kaikkensa ja osoittaa vaikka jotakin luonnon otusta: tuo se on syyllinen.

Päättäjämme eivät tajua, että myös jättämällä päätökset tekemättä loukataan perusoikeuksia, etenkin suomalaisten, oikeutta terveyteen ja jopa elämään.

Totelkaamme nyt: kasvomaski, etätyö, liikkumisrajoitus kuten stop-merkki! Paremmin virus vähenee, kun talkoot koko Suomessa yhtä aikaa!

Tottelijat

Kommentoi