Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Koko talven on varoiteltu heikosta jäästä. Nyt kun murtajat on menossa Saimaalle, se onkin hirmu paksua.

Miksi ei maskipakkoa voi valvoa näillä resursseilla samalla tavalla kuin kännykkään puhumistakin? Siitäkin on laki saatu voimaan ja sakotetaan.

Huvittavaa miten poliitikkojen tyylit tarttuvat. Aiemmin lähes kaikki pikkuvirkamiehet matkivat Soinia hokemalla siittä (siitä). Nyt Lpr:n opetustoimenjohtaja on omaksunut pääministerin nuotin.

Vai että festivaaleja kesäksi, eikös näitä joukkokokouksia ole jo ollut ihan tarpeeksi koronatartuntoineen.

Energiakaivojen suurin este on Energialaitos, joka pitää monopolina ylihintaista kaukolämpöverkkoa.

Suuri kiitos la 20.3 kahdelle eläinlääkärille Savitaipaleeen päivystyksessä, koiramme sai hyvää hoitoa ja voi nyt hyvin! Terv. Nöpö & palvelusväki

Vihervassarihallituksen uskonnonvastaisuus jatkuu vaan, näkyy esim. uusissa rajoituksissa. Miksi kristillisdemokraatit tai kirkko eivät protestoi?

Korpeaa, kun huomaa, miten vaikkapa kaupassa käydessä huomaa, ettei koronatilanne tunnu huolestuttavan eikä koskettavan läheskään kaikkia.

THL ja valtio voisi hankkia rokotteita EU-kiintiön ulkopuolelta ja näin laajentaa rokotuksia uusiin väestönryhmiin.

Kuntosalit ja koulut kiinni. Korona leviää. Miksi kuntosaleilla 10 vaikka kokoontumisrajoitus on 6? AVI kujalla!

Hei haloo!

Höperöitäkö noista teini-ikäisistä on tulossa kun eivät pilettämään pääse? Ryhtiä nuoriso...sitä on tarvittu ennenkin, kun on ollu jopa vieläkin ankeempaa.

Kyllä on Eksoten "arpominen " tuossa Nuijamaan rajatarkastamisessa samanlaista kuin hallituksen touhu. THL suosittelee ja Eksote ei näe tarpeellisena?

Ei näy Lappeenrannan katukuvassa pitkäkilpisiä autoja eikä taivaalla lentokoneita. Kaupunki tekee silti ylijäämäsen tilinpäätöksen. Miten tämä on selitettävissä?

Ohisalon mielestä poliisin resurssit eivät riitä rajoitusten valvontaan. Mistä hän ottaa tarvittavat terveydenhoidon resurssit? Erityisesti tehohoidon. Terveydenhoidon työntekijöitä näköjään saa venyttää kuinka hyvänsä, varsinkin kun enemmistö on naisia.

Tiukempien rajoitusten asettamista pahoille korona-alueille, esim. pääkaupunkiseutu, vastustetaan, mutta rokotteita sinne pitäisi syytää meidän muiden kustannuksella. Toteutuvatko meidän perusoikeudet?

Jos alakoululaiset eivät pääse etäopetukseen, täytyy ottaa oikeus omiin käsiin. Voisiko julkisesti kertoa, kuinka kotiopetukseen otetaan?

Kuinka pitkän loman koulut myöntävät alakoululaisille?

Kännykän käyttöä ajaessa ei myöskään voida valvoa sataprosenttisesti. Kyllä on maskipakossa hallituksella oudot perustelut. Uskooko kukaan?

Kun entiset kommunistit vastustavat kaikkia rajoituksia, niin se on teennäistä. Todellisuus näkyy naapurissa.

Se ehdokas saa ääneni, joka esittää kansanäänestystä lentokentän tulevaisuudesta.

Eksote turha uikuttaa koronan täyttämistä sairaalapaikoista. Miksi vastustitte pakkotestausta Nuijamaan rajalla?

Miksi perusoikeus liikkumiseen menee edelle terveyden ja hengen suojelun perusoikeuden?

Mitä ihmettä keittiöille 30v takuu? Meijän mökissä on keittiö ollut kohta 100 vuotta.

Tarttuuko korona tuoleista ja penkeistä, kun ne on poistettu käytöstä kauppakeskuksista ja muista yleisöpaikoista? Eikö istuimia voi olla vaikka 10 metrin päässä toisistaan, jotta uupunut voisi levähtää eikä tuupertuisi lattialle tai maahan?

Miksi korona leviää täällä? Koska kaupoissa ei noudateta 2m turvaväliä kassoilla! Kun olet pakkaamassa, niin jo seuraava pyytää väistämään, että pääsee itse pakkaamaan. Kassoille ohjeet!

Persuista ruikuttaville tiedoksi, niin metsä vastaa kuin sinne huutaa.

Koko talven on varoiteltu heikosta jäästä. Nyt kun murtajat on menossa Saimaalle, se onkin hirmu paksua.