Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Se, että laitetaan itsestä kuvia someen, ei ole hyvä asia. Jos elämä on siitä kiinni, että odotetaan kehuja vieraalta, on menty pahasti vikaan.

Nuijamaalla ei pakkotestausta, liikkumisrajoituksia ei tänne kaavailla, mutta mökkiläiset saavat pääkaupunkiseudulta tänne tulla. Onko loppuun mietitty? Miksi alueen kansanedustajat eivät pidä asukkaiden puolia? Eikö nimenomaan pitäisi estää mökkiläisten tuloa?

Eksoten koronatestaus=koronalinko? Miksi ei drive-in-testausta? Testaus sisällä pienessä kopissa, satoja ihmisiä/vrk. Kuinka moni saa koronan siellä käydessä!?

Ei PS ole vastaan kaikkia muita vaan isänmaan puolesta. Kaikki muut ovat PS vastaan. Nämä muut jotka haluavat Suomesta EU:n osavaltion.

Kaikki hallituspuolueet PS kimpussa kuin susilauma. Kohta ollaan varmaan kaasukammiojonossa, mutta ennemmin sinne kuin petän isänmaani!

Kun seuraavan kerran olet äänestyskopissa niin muista, että poliittista eliittiä kiinnostaa vain EU:n palkkiovirka, oma karriääri ja oman pankkitilin saldo jne... Isänmaan etu on listan sijalla 29., jos sitä edes siellä listalla on.

Patriootti

Ei uutta rakentamalla home lopu ja märän betonin päälle rakennettu lattia tuottaa kemialliset, hengenvaaralliset VOCIt huoneilmaan. Kaikki seurausta surkeasta rakentamisesta ja liian nopeasta rakentamisen aikataulusta. Pääsee pian purkamaan ja kaiken maksaa veronmaksajat. Eikä mennyt kuin terveys!

Satoja maskittomia ihmisiä mielenosoituksessa vastoin ohjeita eri puolilta Suomea, mahdollisesti levittää virusta. Poliisi ei tee mitään?

Eikö persujen pitäisi osoittaa epäluottamus oikeusministerin sijaan Maria Ohisalolle?

Se, että laitetaan itsestä kuvia someen, ei ole hyvä asia. Jos elämä on siitä kiinni, että odotetaan kehuja vieraalta, on menty pahasti vikaan. Sieltä tulee myös negatiivista palautetta. Ei ole terveellä pohjalla. Eipä tarvinnut lehteä kääntää, kun konkretia iski.

Onhan se totta, että Putous- ohjelma on TV:ssä loppunut? Nyt olisi älykkään ohjelman tilaisuus vallata esitysaikaa.

Miksi näiden koronarajoituksia vastustavien sekopäiden annetaan mielenosoituksissa häpäistä Suomen lippu? Eivät varmasti ole isänmaan asialla.

Kannattaa katsoa Areenasta ulkolinjan likaista vihreää energiaa. Miten hiilineutraalia huijausta meille syötetään! Vieläkö ostat sähköauton?

99okt

Sini Lemmetty kirjoitti hyvän jutun maalämmöstä. Pohjavesiluokituksen kiristämisellä kaupunki epäsuorasti suojelee kaukolämpömonopoliaan.

LOAS, voittaako halvin tarjous? Nyt tarkkana kenelle urakan annatte!

Timppa

Nyt ei ole taloyhtiöissä asuntokierrosten aika! Vuosi jo iäkkäät varonu kaikessa! Kokousko tasapuolinen noin 6 hengellä? Kotona asukkaiden hätähuuto!

Taipaleen seurakunnassa päätösten toteutus hidasta. Lemin seurakuntatalo pari vuotta odottanut tyhjillään 2019 päätösten toteutusta. Lehdestä luettua, että kirkon testamentti rahojen käyttö ensin ja äkkiä.

Maalämpöpumput! Kaupunki tulouttaa Lappeenrannan Energialta joka vuosi useita miljoonia euroja, siksi kilpailija maalämpö halutaan kieltää

JT