Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Rakensimme 85-kerroksisen lego-tornin. Tsemppiä toisille lapsille ketkä yrittävän tehdä vielä korkeamman ennätyksen.

Toive: Paperilehteen kattava tietopaketti mahdollisimman monen maan koronatartunnat, -kuolleet luvut (rokotetutkin). Eli 1-vuosi tilasto/maailma.

netitön, kiitos

Ylivoimaiselle enemmistölle ei ole mitään haittaa koronasta. Heidän on annettava jatkaa elämäänsä.

Eikö teatterin budjetista voisi lohkaista Nuijamiehelle kun teatteri vetää vain lonkkaa ja Nuijamiehellä koko kaupungin tuki takana.

Harrastaja

Lauma tyttöjä astui Oikokadun pysäkiltä bussiin kovan kiroilun kanssa. Onko vika kotikasvatuksessa vai opettajien sallivassa asenteessa?

Ja taas pitäisi nimenomaan keskustaan rakentaa uusi pelihalli! Eikö olemassaolevia halleja voi käyttää kuin yhdenlaiseen peliin kutakin? Saattaa tulla uusi adressi ajankohtaiseksi...

Savitaipaleen kunnanjohtaja se liputtaa kesäasukkaiden terveyspalveluiden puolesta ennen omaa väkeä. Tärkeysjärjestys...

Rakensimme 85-kerroksisen lego-tornin. Tsemppiä toisille lapsille ketkä yrittävän tehdä vielä korkeamman ennätyksen.

Väinö ja Aatos

Tämänkertaiset Putoushahmot kuuluvat Pikku Kakkoseen. Jokaikinen.

Ajelimme aurinkoisena pakkaspäivänä Imatran suuntaan. Muukon suoralla myllyt seisoivat kuluttaen enemmän sähköä, kuin tuottivat, niinpä vaimo kysyi. Minkä takia ne ei päällystä pömpeliä ja jalkaa aurinkopaneleillä? MIKSI?

Suna Kymäläinen tulee pöllyyttämään päätöksentekoa, heh, tulee sotkemaan kun miettii Ruokolahden viimeaikaisia tapahtumia.

Tervetuloa lappeenrantaan Suna!

Minä otan sen rokotteen, joka minulle aikanaan tarjotaan. Parempi on vähempikin suoja kuin ilman rokotusta. Uskon, että asiantuntijat tietävät, kenelle mikäkin rokote pistetään.

Älkää narisko teiden aurauksista. Seuraava urakoitsija on Virosta tai Viipurista. Ja se ei käy joka talvi.

Korjatkaa rokotteen antajan työasento nousemalla seisomaan.

Esa Lipiäinen kirjoitit täyttä asiaa. Itsellä aivan samat kokemukset, missä on demarien solidaarisuus eläkeläisiä kohtaan.

Lämpölaitokset hylkäävät turpeen pörssin 2016 päästöoikeuden 5? Hinnan noustua 2019 syksyllä jo 30 ?/Mwh. Uskottavuuden ja imagon veivät kivihiilellä lämpiävän kaupungin viisaiden kokkapuheet.

Hei kaikki! Lunta on jokaisen pihassa ja ladut, polut, raitit omassa kylässä. Fiksut ovat hiihtoloman, kevään kotona. Nautitaan rannalla Saimaan. jep!

Pave Maijanen koti oli liki 50-v. Helsingin suunnalla. Miksi Lappeenrannassa touhutaan muistomerkkiä?

Kuntien omistaohjaus huomio: Sampon tuleva peruskorjaus Lpr:aan on loistava tilaisuus koululle siirtyä Skinnarilaan ja jättää nykyinen tila sisäliikuntahallia varten.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka