Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Lentokenttää on pidetty yllä verovaroin. Jotkut unelmoivat keskustan jäähallista. Mitä, jos pistettäisiin ensin perusasiat kuntoon ja unohdettaisiin turhat. Vaikka jätevesien käsittely olisi hyvä laittaa nykyaikaan. Johdetaan ne puhdistetut vedet sitten vaikka Saimaaseen.

Miten koronapassin saa jollei ole saanut pankkitunnuksia, ei ole tietokonetta eikä tukiverkosto ja omaishoitajat omilla tunnuksilla voi sitä puolesta hankkia?!

Kirppiksellä ilman maskia kovaäänistä puhetta koko ajan, vaikka maskia saatavilla. Olis kyllä huomauttamisen paikka.

Minäkin olen äänestänyt aijemmin sellaista ehdokasta joka ei ole saanut mitään aikaiseksi. Nyt vaihtuu ehdokas.

Ettäkö Pavelle patsas? Tuskimpa huumorintaju olisi riittänyt hänelläkään.

Kiitos Lappeenrannan kirkon edustan lukuisista, tunnelmallisista jäälyhdyistä 6.2. illalla!

Ulkoilija

Onko jollain vielä ikävä Kekkoslovakiaa? Eiköhän oteta jossain asiassa mallia etelänaapurista. Siellä oli neuvostovalta yli 50 v. Otettiin opiksi ja liityttiin EU:hun ja Natoon.

Olen Vuokko Kupiasen kanssa samaa mieltä. Pakkotestaukset ja -karanteenit itärajan ylittäville tai kaksoiskansalaiset valitkoot maansa, jossa pysyvät.

Lentokenttää on pidetty yllä verovaroin. Jotkut unelmoivat keskustan jäähallista. Mitä, jos pistettäisiin ensin perusasiat kuntoon ja unohdettaisiin turhat. Vaikka jätevesien käsittely olisi hyvä laittaa nykyaikaan. Johdetaan ne puhdistetut vedet sitten vaikka Saimaaseen.

Kiitos korona näytteenottajalle sunnuntaina! Tosi ammattimaista työskentelyä, jaksamista teille kaikille!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka