Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Marian aukiolle 30-kerroksinen pilvenpiirtäjä (maamerkki)...

Minkä tason ihmisille muovinen TV-ohjelma Putous on tarkoitettu?

Etelä-Saimaa lehti sen kun ohenee ja tekstit pienenee, vaikka suurin lukijakunta on vanhempaa väestöä, nuoremmat lukevat lehden kämmenestään. Useissa jutuissa pitää olla suurennuslasi apuna kuten 7.2 lehdessä jutussa Totuuden vaalija.

Lämpimät kiitokset herrasmiehelle joka auttoi Valtakadulla kompuroineen mummon jaloilleen!

Marian aukiolle 30-kerroksinen pilvenpiirtäjä (maamerkki). Alakertaan toimintaa: olutpub, viskibaari, viinibaari, karaoke, bingo, peliluola, strippibaari, superalko (15 prosentin alennus), mc donalds. Pöytiä jos mahtuu. Sit on säpinää.

Andy

Ihan turha tuomita linnaan näitä hirveitä rikoksia tehneitä nuoria. Kun tuomio on saatu, kuljetaan tuomittu pakolaisleireille vapaehtoistyöhön valvotusti kärsimään tuomio ja kännykkä pois.

Mikä helkatin sukupolvikokemus taas nuorilta jää saamatta? Niin jäi myös nuorilta viisi vuotta kokematta sotiessaan meille vapaan maan. Olisiko aika suhteuttaa asioita?

Niinpä, kuka haluaisi uuden kekkoslandian, paitsi nuo vanhat miehet, jotka pitävät tiukasti kiinni vallan kahvasta. Sotataatot riehuvat entisessä Burmassakin.

Näyttää unohtuneen, että joukossamme on vielä sotaorpoja, leskiä, invalideja, veteraaneja. Ei kannattas Sanna Marinin isotella tunnekuohussa. 9 sottaa käyty, eikö jo riittäs.

Nyt kun noita purkuja on, niin puretaan Valtakadun kivikot ja palautetaa katu entiseen loisteeseen.