Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Jos pakko reissata, retkeillää Etelä-Karjalassa, jätetää rahaa tänne lähelle...

Mitä ihmettä? Vast'ikään kotiin eristäytyneitä nuoria ei saatu liikkumaan. Nyt kotiin eristetyt nuoret uupuvat. Hyvää päivää.

Olisihan se hienoa, jos kaupunkikehityslautakunta voisi sovittaa uuden rakentamisen mahdollisimman hyvin jo olemassa olevaan rakennettuun kaupunkiympäristöön sopivaksi sekä arvostaisi viihtyisyyttä suojelemalla jo aikaisemmin kehitettyjä puistoalueita!

Gallupin mukaan persuissa on eniten (30%) rokotevastaisuutta. Voidaan siis sanoa että, persut on kulkutautiystävällisin puolue.

Tehokkuus kärsii, kun työntekijä kynii omaa älylaitetta työaikana.

Johan helpotti. Eläkkeetkin harmonisoidaan piikkieläkkeisiin eikä mediaanieläkkeisiin. Eläköön Eksote.

Loppui kipuilu

Kekosen aikaan oli asiat ok. Ei voi aikoja verrata. Katotaa eteenpäin. Meitä ja Viroo ei voi verrata, joten turha kaipailla Natoa. EU:ssa ollaan ja siitä maksetaan. Vieläkö pitäisi Natoon maksaa ja menettää vapaus.

Eksote ilmoittaa rokottavanssa ensin yli 80-vuotiaat lappeenrantalaiset (postinumero 53100) Sen jälkeen muuta väkeä. Mitenköhän tuo soveltuu paljon esillä pidettyyn tasa-arvoon?

Auraajalle Lampikankaalla, puskulevyn voi kääntää ok-talojen liitymissä niin ettei koko tien lumet tyhjennne liittymiin. Lumityö kun on luovaa työtä ei pelkkää ajelua. Kiitos jos kääntyy.

Pienen tapaturman takia kävin viikolla 4 päivystyspoliklinikalla. Sain hyvää hoitoa ja asiallista palvelua. Kiitos henkilökunnalle

M.T.

MOT 8.2.2021 todisti, että poliittisia suojatyöpaikkoja täynnä oleva Energiavirasto toimii täysin sähkönsiirtoyhtiöiden käskyläisenä ministeri Lintilän (kesk) siunauksella.

Miksi Lappeenrannan Energia ei vieläkään ole maksanut euroakaan korvauksia Liisa-myrskyn (19.11.2020) aiheuttamista sähkökatkoksista?

Suomalaiset itse ovat syypäitä nykytilanteeseen valitessaan tällaisen hallituksen, joka ajaa vain vihreitä arvoja, joilla Suomi jää jälkeen kaikessa. Muut valtiot ajattelevat niin, että omat asiat ensiksiksi kuntoon maksoi mitä maksoi ja sitten vasta ajatellaan muuta

YkkösJakari

Näyttää Eksoten lääkäripula hellittäneen, tohtorit kulkevat kolmen ja neljän ryhmän muodostelmissä pitkin keskussairaalan käytäviä.

Jos pakko reissata, retkeillää Etelä-Karjalassa, jätetää rahaa tänne lähelle mäissä, kuppiloissa, putiikeissa. Oma alue tärkein, kiitos. Mietipä ite!

Maksamme YLE veroa 13,58 euroa kk. Vaikka en käytä Ylen eilisiä uutisia tai uusintoja.

Aika kumma juttu on: meijän kanat tähänkin asti olleet talvella sisätiloissa.

J Grönlund, Lappeen Marian kirkko on aikoinaan rakennettu metsään Linnoituksen ollessa kaupunki ja nimenomaan maalaisille nykyisin niille mettäläisille.

Eikö Venäjän rajan voisi vihdoin sulkea henkilöliikenteeltä kokonaan? Mikä pakkotestaamispäätöksessä kestää? Tänne ei yhtään tartuntaa enään idästä.