Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Minen ymmrrä, et mite tuota Alvar Aaltoa pidetään ylivertaisena arkkitehtinä...

Mistä kertoo se, että vaikka varotoimet ovat olleet käytössä lähes vuoden, päivittäiset tartunnat lisääntyvät koko ajan? Turha on potkia tutkainta vastaan. Palataan normaaliin.

No nyt sitten poliitikot ja virkamiehet suuressa viisaudessaan valmistelevat koronan "pakkotestauslakia", jonka mukaan matkustaja voi kieltäytyä testauksesta? Herra hyvä, anna miun kaikki kestää!

Ihmiset käykää sankarihaudoilla, siellä kumpujen alla makaa todellinen kadotettu sukupolvi nuoria miehiä ja naisia. Heillä ei ollut tulevaisuutta. Koronan jälkeen on vaikka viiveellä.

Valtakadusta Broad Way, Lappeenrannan Cardo! Mallia eteläisestä Euroopasta, kaikille on tilaa. Reitinvalinnassa valitsen Valtakadun.

alPertti

Miksi Eksote ei rokota yksityisiä tehostetun palveluasumisen hoivakoteja Imatralla vaikka Lpr:ssa rokotetaan jo kotona asuvia vanhuksia?

Huolestunut

Fennovoima, josta venäläinen Rosatom omistaa 34 prosenttia, ilmoitti vuonna 2010, että ydinvoimalaitos Pyhäjoella käynnistyy vuonna 2020. Nyt valmistumisvuodeksi on ilmoitettu 2028. Epäilen.

Jos pappa tai mummo on asunut yksin 10 vuotta, niin miten se yksinäisyys nyt on yhtäkkiä lisääntynyt

Tajuaisiko hallitus jo laittaa liikkumisrajoituksia Uudellamaalla, vai ollanko edelleen tumpit suorana koronan edessä.

Kiitos Vuokko Kupiainen hyvä kirjoitus, totta joka sana, pysykööt siellä ryöstetyssä Karjalassa, vai vielä kaksoiskansalaisuus, että kehtaavat, pois.

Marin on kuin pahainen rakki. Näykkii Niinistöä jatkuvasti. Presidenttiainestako?

Tätä ihmettelen kovasti. Miksi Rakuunasoittokunnalla on päällikkökapellimestari ja kapellimestari? Kaksi kalllista upseeria johtaa ammattisoittajia.

Voi myssyn tyhjyys teitä Kekkoslandiasta jauhavia. Olette itse jääneet johonkin ihme aikakauteen kiinni. Ikä teitä ei varmaan paina, mutta ajatukset jostain kaukaa.

Ei Suomi ole vapaa. EU määrää kaikesta paitsi alkoholin myynnistä, siitä Suomi pitää kiinni, mut mistään muusta ei sitten pidetäänkään, joten Suomea viedään ku litran mittaa

Miksi kiinteistöhuolto on työntänyt lumet pyörätelineiden eteen Lauritsalan kaupan edessä?

Kiukkuinen pyöräilijä

Liikennesäännöt lappeenrantalaisittain: ryhmittyminen kääntyessä – onko se jotain syötävää?

Aate ja arvomaailmaan kasvetaan. En ole työväentalolla koskaan tavannut Taija Myyrää. Jäsenyytesi kai valtuustokauden pituinen. Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista ei omia. Sdp /vapaajäsen

Onks nää Abi-asiat nyt maailman tärkeimpiä, penkkarit ja yo-kirjoitukset, turha valittaa, muistakaa sotaveteraanit olivat rintamalla, kahtapuolen 20 vuoden ikäisiä . Et on turha valittaa moisista asioista.

KP

Hallituksen tekemät veronkorotukset ovat leikkauksia ihmisten ostovoimaan.

Taas yhtä turha Yle-ilta kuin aina. Meillä Ylessä tehdään kaikki oikein ja hyvin. Kansalaiset siis väärässä, eli tyhmiä.

Minen ymmrrä, et mite tuota Alvar Aaltoa pidetään ylivertaisena arkkitehtinä. Eihän se esim. ymmärtänyt että Suomen olosuhteissa rakennuksissa pitää olla harjakatto ja kunnolliset räystät ja ovilla kynnykset, ettei sadevedet pääse sisään. Ja ettei italialainen marmori sovellu suomalaisiin ulkoseiniin.

Ensin meiltä katkaistaan sähköt ja kännykkäverkko täsmäiskuilla, kohteet on vakoiltu etukäteen. Asunnot kylmenevät muutamassa tunnissa, ja mikään ei toimi. Vieläkö joku uskoo että, Suomi pärjää ilman NATOA?

Kun televisiossa sanotaan "ohjelma alkaa huomenna yhdeksältä", niin mihin aikaan päivästä tulisi varautua katseluun?

Vihreiden ehdokkaista kerrotaan myös ikä, tutkinto ja ammatti. Ja niin pitääkin. Pelkkä ehdokkaan nimi ei kerro mitään. Jotkut eivät ymmärrä jäädä pois.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka