Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Kyllä Marian-aukion täyteen saa, kun pidetään SaiPan mestaruusjuhla siellä keväällä.

Torin ympärille nousee suuria taloja, nyt pian toriparkin tekoon, Mikkeli, Kuopio, Joensuu, Lahti, Kotka ym jo tehneet! Toriparkki torin alle nopeasti

MB

Tutkimusten mukaan persut ovat siis rokotevastaisempia, mutta myös kyvyttömimpiä empatiaan muita kohtaan. Tosin Trumpille kyllä löytyi empatiaa, jopa niin että Huhtasaari ehdotti Nobelin rauhanpalkintoa hänelle.

Ajakaa varovasti Ison-Kristiinan parkkihallissa älkääkä kiihdytelkö siellä, sillä pöly lentää, minä mukamas kiihytin 30m matkalla liikaa ja sain siitä moitteet.

Hallitus on ottanut käyttöön termin lisätyöllinen. Mitä se merkitsee vai merkitseekö mitään, jos työttömyys vain lisääntyy?

Suomalaisia rosvotaan oikein urakalla. Oli asfaltti, metsä ja nyt isännointialan hintakartellit. Ruvetaan koko kansa rosvoiksi, koska millään ei ole mitään väliä

Kyllä Marian-aukion täyteen saa, kun pidetään SaiPan mestaruusjuhla siellä keväällä.

Uhe

Kannattaa varmaan asukkaiden miettiä, alkavatko pian maksumiehiksi kartellissa mukana oleville isännöisijätoimistoille!

Hei, tietääkö kukaan yhtään Alvar Aallon suunnittelemaa rakennusta, joka ei ole homeessa ja rapistunut? Taisi jäädä katto ja räystäät suunnittelematta!

Veronmaksaja

Miksi Ahvenlammentiellä Pulpilla ei ole molemminpuolin jalkakäytävällä talvikunnossapitoa, vaikka kulkijoita piisaisi? Nyt annetaan vain moottorikelkkailijoiden kaahailla hoitamattomalla puolella välittämättä kävelijöistä.

Ulkoilija

Työllistää ja lisää ennen kaikkea palvelua, ihminen takaisin puhelinkeskuksiin. Tuskin kukaan vastustaa ja kaikille tulee hyvä mieli.

Todella hyvä kirjoitus Riitta Munnukalta ES 10.2. Eksoten palkkaharmonisoinnista. Asiaa ei varmasti ole vielä taputeltu, ja ois miesvaltainen ala, olis maksettu rästit koko ajalta, miehet ei tyytyisi tollaseen työn vähättelyyn.

Mikä on hyvinvointialueen vastakohta? - No pahoinvointialue.

Antti Rinne ohjailee Marinia miten tahtoo. Tämä on keskustan aikaansaannosta. Miltäpä se tuntuu kepulaisen nahassa?

Hyvä Riitta Munnukka. Kirjoitit asiaa.

Ei ole helppoa etätyöläisenä kyttäävässä taloyhtiössä. Miksi on niin vaikea ymmärtää, että työntekijä voi olla esim. vuosilomalla, ylityövapaalla, saldovapaalla, liukuvalla työajalla, vuorotteluvapaalla... tai lakisääteisellä ruoka- ja kahvitauolla. Nämä toisen asukkaan menemisen ja tulemisen kytät voisivat suunnata energiansa taloyhtiön yhteisten asioiden edistämiseen ja kunnioittaa toisten asukkaiden yksityiselämää!

Turha pohtia hoitoalan vetovoimaisuutta, jos kiitos vuosikymmenien työstä on viettää kesäloma toukokuussa koronatalven jälkeen. Pääsispä ees Kreikkaan.

Eduskunnassa päätetään reilun viikon päästä, tulevatko pakolliset testit rajoille. Hei haloo, siinä ajassa tartunnat on jo täällä. Onko järki mennyt!

Kiitos kuskille, joka esti keskiviikona iltapäivällä Lemintien rirsteyskolarin.

Uskooko joku, että kun meillä on ns. NATO-optio, niin NATO tulee avuksi, jos "pienet vihreän miehet" hyökkäävät Suomeen? Ei varmasti tule, jos Suomi ei ole NATOn jäsen.

ES:ää enemmän koko kaakon ihmisistä, tekemisistä, ilmiöistä, luonnosta tietoa! Kokosivun kasvokuvat, kyllä minä selviän -sivut tms pilaa lehdet! TIetoa

Nyt puhutaan läpi Suomen, nuoret voivat pahoin. On kaiken näköistä asiantuntijaa mutta miesnäkökanta puuttuu. Olisiko mietinnän paikka.

Hyvä ehdotus Paven keskipenkiksi taideseppä Antti Niemiseltä. Sopisi hyvin ylös Huokausten sillan kupeeseen, alas satamaan tai Marian aukion reunalle. Laatta kotitalon seinään.

Kaunis Pääkirjoitus E-S-lehdessä torstaina, koskien Ylen roolia tiedottamisessa. Etelä-Karjalan kohdalla tämä on kuitenkin vain kaunis unelma, verraten Ylen radiotoimintaan alueella.

Jos kauppakassin hintaan lisättäisiin ns. kalorimaksu ja loppuhinta olisi yli kolminkertainen, maksaisitko? Totta kai koska sähköyhtiöt käyttävät tätä kaavaa valtion mandaatilla ja kansalainen maksaa.

Katkos

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka